Сирники і справді вважаються досить складною стравою. Навіть у досвідчених господинь тісто на сковорідці просто розвалюється. Але вся справа у самій консистенції тіста, а також технології смаження, передають Патріоти України.
Про те, як правильно готувати ідеальні сирники і яких помилок варто уникнути розповіла фудблогерка Анастасія Антонюк (anastasia__antoniuk) в Instagram. Дотримуючись цих порад, ви зробите дійсно смачну та привабливу страву.
Поради, які допоможуть приготувати ідеальні сирники:
1. Не беріть дуже вогкий сир.
2. Не додавайте багато борошна – краще добре й з усіх боків обкатати в ньому сирники вже перед смаженням.
3. Цукру також не потрібно надто багато, адже він сприяє виділенню зайвої вологи. Краще потім посипати цукровою пудрою або полити згущеним молоком.
4. Якщо сир вогкий, замість цілого яйця краще взяти лише жовток (білок – це теж зайва волога).
5. Масу потрібно розминати саме виделкою, а не блендером.
6. З готового тіста потрібно сформувати шайби саме вологими руками. Якщо зробити це сухими долонями – тісто не буде триматись купи.
7. Смажити на невеликій кількості олії за мінімальної температури. Пам'ятайте, що не можна класти вироби на холодну сковорідку – вона повинна бути дуже добре розігріта.
Правильні пропорції для тіста на сирники:
Ви любите гостру їжу? Відповідь на це питання — один із найкращих лакмусових папірців у кулінарному світі. Як виявилося, є причина, чому ви віддаєте перевагу такій їжі. Що відбувається з нашим організмом і звідки такі уподобання, розповідає Eat This No...
Мурахи в будинку — поширена проблема, особливо навесні і влітку. Перш ніж потягнутися до хімікатів, дізнайтеся про природні методи відлякування мурах, пише видання Deccoria, передають Патріоти України. Оцет — один з найефективніших природних засобів ві...