Сирники і справді вважаються досить складною стравою. Навіть у досвідчених господинь тісто на сковорідці просто розвалюється. Але вся справа у самій консистенції тіста, а також технології смаження, передають Патріоти України.
Про те, як правильно готувати ідеальні сирники і яких помилок варто уникнути розповіла фудблогерка Анастасія Антонюк (anastasia__antoniuk) в Instagram. Дотримуючись цих порад, ви зробите дійсно смачну та привабливу страву.
Поради, які допоможуть приготувати ідеальні сирники:
1. Не беріть дуже вогкий сир.
2. Не додавайте багато борошна – краще добре й з усіх боків обкатати в ньому сирники вже перед смаженням.
3. Цукру також не потрібно надто багато, адже він сприяє виділенню зайвої вологи. Краще потім посипати цукровою пудрою або полити згущеним молоком.
4. Якщо сир вогкий, замість цілого яйця краще взяти лише жовток (білок – це теж зайва волога).
5. Масу потрібно розминати саме виделкою, а не блендером.
6. З готового тіста потрібно сформувати шайби саме вологими руками. Якщо зробити це сухими долонями – тісто не буде триматись купи.
7. Смажити на невеликій кількості олії за мінімальної температури. Пам'ятайте, що не можна класти вироби на холодну сковорідку – вона повинна бути дуже добре розігріта.
Правильні пропорції для тіста на сирники:
Фізична активність може не лише допомогти запобігти виникненню раку молочної залози, але й боротися з ним на клітинному рівні - під час тренування м’язи виділяють речовини, які пригнічують ріст онкоклітин. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в...
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...