Ніколи не припускайтеся цих помилок! Чому не виходить приготувати ідеальні сирники

Сирники і справді вважаються досить складною стравою. Навіть у досвідчених господинь тісто на сковорідці просто розвалюється. Але вся справа у самій консистенції тіста, а також технології смаження, передають Патріоти України.

Про те, як правильно готувати ідеальні сирники і яких помилок варто уникнути розповіла фудблогерка Анастасія Антонюк (anastasia__antoniuk) в Instagram. Дотримуючись цих порад, ви зробите дійсно смачну та привабливу страву.

Поради, які допоможуть приготувати ідеальні сирники:

1. Не беріть дуже вогкий сир.

2. Не додавайте багато борошна – краще добре й з усіх боків обкатати в ньому сирники вже перед смаженням.

3. Цукру також не потрібно надто багато, адже він сприяє виділенню зайвої вологи. Краще потім посипати цукровою пудрою або полити згущеним молоком.

4. Якщо сир вогкий, замість цілого яйця краще взяти лише жовток (білок – це теж зайва волога).

5. Масу потрібно розминати саме виделкою, а не блендером.

6. З готового тіста потрібно сформувати шайби саме вологими руками. Якщо зробити це сухими долонями – тісто не буде триматись купи.

7. Смажити на невеликій кількості олії за мінімальної температури. Пам'ятайте, що не можна класти вироби на холодну сковорідку – вона повинна бути дуже добре розігріта.

Правильні пропорції для тіста на сирники:

  • 500 г домашнього сиру.
  • 1 яйце
  • одна пачка ванільного цукру
  • 2-3 столових ложки цукру(це вже за смаком; кому смакує солодше, кому ні)
  • 2-3 столових ложки борошна (дивитись за консистенцією)

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...