Якщо ви зберігаєте яйця у холодильнику будь-де, наполегливо радимо дочитати цю статтю до кінця. В ній ви дізнаєтесь, де ніколи не варто зберігати цей напопулярніший продукт до сніданку, передають Патріоти України.
Джейсон Вебб, керуючий директор Electronic Temperature Instruments (ETI), розповів Mirror, де не варто зберігати яйця після купівлі. Справа в тому, що неправильне місце може провокувати розвиток шкідливих бактерій, швидке псування продукту, а також зайві фінансові витрати.Де зберігати яйця у холодильнику
За словами Вебба, яйця рекомендовано зберігати при температурі 4 градуси. Саме тоді вони залишатимуться якомога довше свіжими та придатними до вживання
Він також зазначив, що коли ви кладете яйця у дверцята холодильника, температура якого складає 4 градуси, яйця все рівно будуть псуватись швидше, ніж слід. Справа в тому, що завдяки постійному відкриванню та закриванню дверцят, температура у них не може бути сталою. А постійні перепади рівня температури, стимулюють пришвидшення процесу псування яєць.
На дверцятах холодильника повинні зберігатись лишень ті продукти харчування, на які не здійснює вплив перепад температур. Наприклад, це можуть бути соуси, або різноманітні води.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...