Ніколи не робіть цього! Як зберегти життя телефону, що впав у сніг

Взимку багато хто стикався з тим, що мобільний телефон міг випадково випасти з кишені куртки просто в сніг. У такому разі важливо знати, як правильно чинити з гаджетом і чого робити категоричні не можна, передають Патріоти України.

У такій ситуації телефон потрібно швидко висушити. Зробити це можна за допомогою, наприклад, рису. Однак вдаватися до використання фена в жодному разі не варто.

Що робити, якщо впав у сніг

  • Струсіть та насухо витріть телефон;
  • Протріть роз’єми;
  • Сильно промоклий пристрій необхідно одразу вимкнути;
  • Залишіть телефон просохнути;
  • Залишіть пристрій на п’ять-шість годин у банку з рисом.

Чого робити не можна

  • Сушити телефон на батареї або феном.
  • Заряджати телефон відразу після того, що сталося. Якщо ви користуєтеся зовнішнім акумулятором, оскільки це може призвести до корозії.

Слід зазначити, що телефон після падіння в сніг краще дати спокій на три доби. Очевидно, що незабаром вам захочеться включити гаджет і перевірити його стан, але краще дати йому більше часу, щоб просохнути. Якщо ви увімкнете його занадто рано, це може призвести до короткого замикання.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...