
Великдень 2023 в Україні відзначається 16 квітня. Улюблене свято і дорослих, і дітей. Головним блюдом є - паска та фарбовані яйця, передають Патріоти України.
До Великодня ще є кілька днів, тому приготувати правильно яйця час ще є. Ми поділимося унікальними секретами приготування крашанок.
Як варити яйця на Великдень - помилки, які допускають всі
- Перед тим, як починати варити яйця на Великдень, потрібно їх добре вимити. Яєчна шкаралупа досить примхлива, і особливо це трапляється при приготуванні крашанок.
- Далі яйця потрібно залишити на рушнику, але не витирати. Варити яйця потрібно виключно тоді, коли вони стали кімнатної температури. Це головна помилка, яку допускають всі.
- Щоб яєчна шкаралупа не тріснула і ваші крашанки не зіпсувалися, не варіть їх відразу діставши з холодильника.
- Варити яйця бажано у великій каструлі. При варінні яєць в невеликій ємності, неминуче призведе до появи тріщин.
- Щоб яйця точно не потріскалися додати потрібно звичайну столову ложку солі в воду.
- Варити яйця на крашанки потрібно не більше 9 хвилин.
Прикмети про великодні яйця
- Якщо яйце на Великдень випало з рук, то чекати неприємностей.
- Якщо пасхальне яйце випадково розбилося, то можна чекати сварку в сім'ї або з кимось стороннім.
- Якщо пасхальне яйце випадково скотилося зі столу, то вашій родині заздрять.
Хропіння може здаватися нешкідливим, але вчені б’ють на сполох: регулярне порушення дихання уві сні може призводити до погіршення роботи мозку вже у середньому віці. Особливо це стосується синдрому обструктивного апное сну (СОАС) - стану, при якому дих...
Теплі літні дні приносять із собою не лише сонце та пікніки, а й незваних гостей — ос. Вони здатні перетворити ідеальний відпочинок на справжній хаос. Та експерти наголошують: найгірше, що можна зробити, - це в паніці почати тікати, передають Патріоти ...