
Великдень 2023 в Україні відзначається 16 квітня. Улюблене свято і дорослих, і дітей. Головним блюдом є - паска та фарбовані яйця, передають Патріоти України.
До Великодня ще є кілька днів, тому приготувати правильно яйця час ще є. Ми поділимося унікальними секретами приготування крашанок.
Як варити яйця на Великдень - помилки, які допускають всі
- Перед тим, як починати варити яйця на Великдень, потрібно їх добре вимити. Яєчна шкаралупа досить примхлива, і особливо це трапляється при приготуванні крашанок.
- Далі яйця потрібно залишити на рушнику, але не витирати. Варити яйця потрібно виключно тоді, коли вони стали кімнатної температури. Це головна помилка, яку допускають всі.
- Щоб яєчна шкаралупа не тріснула і ваші крашанки не зіпсувалися, не варіть їх відразу діставши з холодильника.
- Варити яйця бажано у великій каструлі. При варінні яєць в невеликій ємності, неминуче призведе до появи тріщин.
- Щоб яйця точно не потріскалися додати потрібно звичайну столову ложку солі в воду.
- Варити яйця на крашанки потрібно не більше 9 хвилин.
Прикмети про великодні яйця
- Якщо яйце на Великдень випало з рук, то чекати неприємностей.
- Якщо пасхальне яйце випадково розбилося, то можна чекати сварку в сім'ї або з кимось стороннім.
- Якщо пасхальне яйце випадково скотилося зі столу, то вашій родині заздрять.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...