Ніколи так не робіть! Які небезпечні звички знищують ваш телефон

Якщо ви хочете бережно та якісно використовувати свій смартфон, варто знати про небезпечні звички, що можуть призвести до раптових поломок. Це стосується циклів зарядки, використання телефону в машині та очищення пам’яті, передають Патріоти України.

Часті цикли заряду

Звісно, в умовах відключення світла ми намагаємося завжди тримати заряд батареї повним і ставимо смартфон на зарядку, щойно з’являється можливість. В умовах форс-мажору це може бути виправданим. Однак все ж експерти не радять заряджати телефон, якщо позначка не опустилася до низького значення. Варто зазначити, що розряджати телефон до вимкнення теж шкідливо.

Очищення пам’яті

Якщо не чистити пам’ять, телефон почне зависати. Смартфон може сам вимикатися, програми не завантажуватимуться, а фото та відео не будуть відображатися належним чином. Щоб запобігти цьому – регулярно очищуйте пам’ять і кеш в додатках.

Перепади температури

Експерти не радять залишати телефон надовго в авто, особливо влітку та взимку. Від довгого впливу спеки та морозу акумулятор може швидко стати непридатним.

Чохол

Чохол та захисне скло допоможуть вберегти смартфон від пошкоджень. Правильний чохол навіть зможе врятувати екран телефону при падінні.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...