Нізащо не здогадаєтесь! Ось навіщо класти пухирчасту плівку в холодильник


Зазвичай пухирчасту або повітряно-пухирцеву плівку використовують, коли потрібно упакувати посилку. Але мало хто здогадується, що вона корисна і для інших цілей, передають Патріоти України.

Якщо, наприклад, покласти її в холодильник, можна значно полегшити собі життя.

Насправді, ви можете зберігати в своєму холодильнику дуже багато зовсім несподіваних речей. Як от крейда, обробна дошка чи губка. Крейда і губка чудово поглинають зайву вологу, а обробна дошка може стати додатковою полицею, коли в холодильнику немає місця. Але навіщо нам пухирчаста плівка?

Передусім, завдяки своїй структурі така плівка допоможе захистити делікатні продукти від зминання, якщо додатково обгорнути їх нею перед тим, як покласти в холодильник. Наприклад, вона буде корисною для збереження м'яких овочів чи фруктів, щоб вони довше мали свіжий вигляд.

Можна навіть просто покласти пухирчасту плівку у відсік для овочів і це також буде ефективним рішенням для захисту продуктів.

Є ще одна важлива причина, чому така плівка ідеально підходить для холодильника. З нею вам буде значно простіше підтримувати чистоту всередині прилада. Всі ми знаємо, як часто полиці в холодильнику забруднюються, на них навіть можуть залишатися залишки їжі. Миття холодильника займає багато часу і втомлює. Однак, якщо ви покладете пухирчасту плівку на всі полиці, вам потрібно буде лише час від часу замінювати її на нову.

Не менш важливою властивістю цієї плівки є збереження температури. Тому ви можете обгортати нею холодні або гарячі продукти, щоб вони деякий час залишалися такими.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...