Куряча печінка із солодким перцем, редькою та кунжутом - ніжна та соковита, що аж тане у роті, зазначають Патріоти України.
Ви переконані у користі печінки, проте ваш чоловік та діти ніяк не хочуть їсти цей незамінний продукт здорового раціону? Приготуйте на обід ніжну курячу печінку із нотками східної кухні – і ваші рідні більше не зможуть відмовитись від цієї страви.
І тільки 40 хвилин вашого часу.
Крок перший – ретельно промити печінку.
Крок другий – готуємо маринад. Заливаємо печінку соєвим соусом і вином. Додаємо сіль та перець за смаком. Залишаємо маринуватись на 30 хвилин. Тим часом, нарізаємо солодкий перець скибками, подрібнюємо імбир і часник, цибулю.
Крок третій – обсмажуємо печінку протягом 3-4 хвилин. Додаємо маринад і доводимо до кипіння.
Крок четвертий – до обсмаженої печінки додаємо кунжут і нарізану редьку. Готово. І нехай вам та вашим близьким ця страва смакує!
Кожен хоч раз в житті розливав на себе чай або каву. Вивести плями від них завдання досить складна, але не вирок, передають Патріоти України. Главред розбирався, як врятувати улюблену річ від неприємних плям. Але будьте пильні: перш ніж використовувати...
Молода картопля - смачний овоч, який можна по-різному смачно готувати: запікати, смажити, варити, додавати в салати, готувати в духовці зі спеціями. Але, є й один мінус він дуже бруднить руки, передають Патріоти України. Безпечні засоби:. 1. Сода. Про...