Куряча печінка із солодким перцем, редькою та кунжутом - ніжна та соковита, що аж тане у роті, зазначають Патріоти України.
Ви переконані у користі печінки, проте ваш чоловік та діти ніяк не хочуть їсти цей незамінний продукт здорового раціону? Приготуйте на обід ніжну курячу печінку із нотками східної кухні – і ваші рідні більше не зможуть відмовитись від цієї страви.
І тільки 40 хвилин вашого часу.
Крок перший – ретельно промити печінку.
Крок другий – готуємо маринад. Заливаємо печінку соєвим соусом і вином. Додаємо сіль та перець за смаком. Залишаємо маринуватись на 30 хвилин. Тим часом, нарізаємо солодкий перець скибками, подрібнюємо імбир і часник, цибулю.
Крок третій – обсмажуємо печінку протягом 3-4 хвилин. Додаємо маринад і доводимо до кипіння.
Крок четвертий – до обсмаженої печінки додаємо кунжут і нарізану редьку. Готово. І нехай вам та вашим близьким ця страва смакує!
Чи знаєте ви, що головоломки допомагають поліпшити нашу концентрацію і логічне мислення? Перевірте це зараз, передають Патріоти України. Інцидент. Відповіді підозрюваних. Питання. Хто стоїть за викраденням автомобіля? Відповідь на цю головоломку буде н...
Висадка розсади томатів у відкритий ґрунт – заняття непросте, адже рослина ця досить примхлива і потребує уважного догляду, щоби дати хороший урожай. Допомогти їй у цьому може якісне підживлення, яке потрібно внести під кущ в момент його висадки, перед...