Куряча печінка із солодким перцем, редькою та кунжутом - ніжна та соковита, що аж тане у роті, зазначають Патріоти України.
Ви переконані у користі печінки, проте ваш чоловік та діти ніяк не хочуть їсти цей незамінний продукт здорового раціону? Приготуйте на обід ніжну курячу печінку із нотками східної кухні – і ваші рідні більше не зможуть відмовитись від цієї страви.
І тільки 40 хвилин вашого часу.
Крок перший – ретельно промити печінку.
Крок другий – готуємо маринад. Заливаємо печінку соєвим соусом і вином. Додаємо сіль та перець за смаком. Залишаємо маринуватись на 30 хвилин. Тим часом, нарізаємо солодкий перець скибками, подрібнюємо імбир і часник, цибулю.
Крок третій – обсмажуємо печінку протягом 3-4 хвилин. Додаємо маринад і доводимо до кипіння.
Крок четвертий – до обсмаженої печінки додаємо кунжут і нарізану редьку. Готово. І нехай вам та вашим близьким ця страва смакує!
Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...
Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...