Куряча печінка із солодким перцем, редькою та кунжутом - ніжна та соковита, що аж тане у роті, зазначають Патріоти України.
Ви переконані у користі печінки, проте ваш чоловік та діти ніяк не хочуть їсти цей незамінний продукт здорового раціону? Приготуйте на обід ніжну курячу печінку із нотками східної кухні – і ваші рідні більше не зможуть відмовитись від цієї страви.
І тільки 40 хвилин вашого часу.
Крок перший – ретельно промити печінку.
Крок другий – готуємо маринад. Заливаємо печінку соєвим соусом і вином. Додаємо сіль та перець за смаком. Залишаємо маринуватись на 30 хвилин. Тим часом, нарізаємо солодкий перець скибками, подрібнюємо імбир і часник, цибулю.
Крок третій – обсмажуємо печінку протягом 3-4 хвилин. Додаємо маринад і доводимо до кипіння.
Крок четвертий – до обсмаженої печінки додаємо кунжут і нарізану редьку. Готово. І нехай вам та вашим близьким ця страва смакує!
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...