Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом, передають Патріоти України.
Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.
Філе ріжемо невеликими шматочками.
Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.
Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.
Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися. Розігріваємо олію. Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.
Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.
Ви помітили, що ваш улюбленець постійно сидить біля миски з водою? Якщо це не спекотний день, варто насторожитися. Коти - нащадки пустельних хижаків, і у нормі вони споживають зовсім небагато рідини. Тож різке зростання спраги може сигналізувати про се...
Власники домашніх тварин часто не підозрюють, що деякі овочі, які ми звикли вживати, можуть бути дуже шкідливими або навіть небезпечними для собак. Американський клуб собаководства назвав сім овочів, які категорично заборонено давати собакам через можл...