Ніжна, запечена курочка в клярі - з неймовірним смаком та ароматом

Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом, передають Патріоти України.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 300 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сметана, 100 г;
  • гірчиця, 1 ч. л;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, паприка, коріандр та інші спеції;
  • борошно, 3 ст.л;
  • соєвий соус, 2 ст.л.

Процес приготування курки в клярі

Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.

Філе ріжемо невеликими шматочками.

Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.

Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.

Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися. Розігріваємо олію. Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.

Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.

Народні прикмети на 7 червня. Чого українці спрадавна уникали в день, коли Федот Урожайник воює з русалками

субота, 7 червень 2025, 7:05

7 червня за новим календарним стилем (20 червня - за старим) - день пам'яті Феодота Анкірського. У народі день прозвали Федот Урожайник. За старим календарним стилем цього дня відзначають третє обрітення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього...

Дачникам на замітку! Чому помідори чорніють і гниють - помилки, яких слід уникати

п’ятниця, 6 червень 2025, 17:37

Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...