Ніжна, запечена курочка в клярі - з неймовірним смаком та ароматом

Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом, передають Патріоти України.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 300 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сметана, 100 г;
  • гірчиця, 1 ч. л;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, паприка, коріандр та інші спеції;
  • борошно, 3 ст.л;
  • соєвий соус, 2 ст.л.

Процес приготування курки в клярі

Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.

Філе ріжемо невеликими шматочками.

Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.

Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.

Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися. Розігріваємо олію. Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.

Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...