
Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом, передають Патріоти України.
Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.
Філе ріжемо невеликими шматочками.
Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.
Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.

Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися. Розігріваємо олію. Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.

Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.

У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...
Хочете дізнатися більше про себе? Погляньте на зображення нижче і скажіть, що ви помітили першим: собаку чи двох котів. Від цього вибору залежить, до якої групи психологи вас віднесуть - собаки або котолюбці, передають Патріоти України. Собака – Якщо в...