Ніжна, запечена курочка в клярі - з неймовірним смаком та ароматом

Ніжна, запечена курочка у клярі, завдяки якому м’ясо зберігає всі свої соки і виходить із натуральним смаком та ароматом, передають Патріоти України.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • куряче м’ясо, 300 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сметана, 100 г;
  • гірчиця, 1 ч. л;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, паприка, коріандр та інші спеції;
  • борошно, 3 ст.л;
  • соєвий соус, 2 ст.л.

Процес приготування курки в клярі

Яйце перебиваємо віночком і змішуємо зі сметаною, сіллю та різними спеціями.

Філе ріжемо невеликими шматочками.

Заливаємо м’ясо соусом і добре перемішуємо масу, щоб маринад покрив усі шматочки м’яса.

Вливаємо ще соєвий соус і знову перемішуємо.

Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 3 години маринуватися. Розігріваємо олію. Посипаємо борошном м’ясо і перемішуємо. Викладаємо шматочки м’яса в сковороду та обсмажуємо з кожного боку до готовності на невеликому вогні.

Подаю таку ніжну страву з відвареним рисом, картопляним пюре та іншими простими гарнірами, салатами та маринованими овочами.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...