Існує безліч способів засолити свинячий продукт, але сало "Дамське" не випадково набуло величезної популярності. Рецепт має кілька тонкощів, які перетворюють звичайне сало на ніжну, ароматну та корисну закуску, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Перелийте воду в каструлю, додайте сіль. Поставте ємність на середній вогонь, доведіть до кипіння та кип'ятіть близько 10 хвилин. Потім зніміть з плити та охолодіть до кімнатної температури.
Частки часнику очистіть від лушпиння, роздавіть тильною стороною ножа. Лавровий лист поламайте на дрібні частини, змішайте з меленим перцем білим і всипте в теплий розсіл разом з часником. Перемішайте.Сало ретельно пошкребіть ножем, щоб видалити всі забруднення. Промийте під проточною водою і наріжте великими шматками. Укладіть сало в банку об'ємом три літри або скляну каструлю.
Залийте підготовлене сало охолодженим розсолом, накрийте чистим кухонним рушником, поставте в прохолодне місце. Через 2-3 доби витягніть шматочки сала з розсолу, обсушіть паперовими рушниками і обмажте спеціями на свій смак. Підійде готова приправа для сала.
Загорніть шматочки сала у спеціях у харчову фольгу. Зберігайте у морозильній камері близько 1-2 місяців. Перед подачею наріжте сало тонкими скибочками, покладіть на тарілку чи скибочки хліба замість ковбаси. Смачного!
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...