Буквально відриваю від серця рецепт найсмачніших рулетиків із яблуками. Ніжне пісочне тісто на основі сметани відмінно доповнює пряну начинку зі свіжих яблук! Спробуйте – і рулетики стануть найбільш бажаним десертом у вашій оселі, зазначають Патріоти України.
Для тіста:
Крок перший – змішуємо вершкове масло, сметану та ваніль. До борошна додаємо розпушувач та просіюємо його до загальної сметанно-масляної маси. Не забуваємо про постійне помішування. Повинне вийти м’яке тісто, що не липне до рук.
Крок другий – натираємо яблука на терці та позбавляємо їх від зайвого соку. Тим часом, формуємо із тіста плаский прямокутник і додаємо до нього начинку. Згодом загортаємо рулет і розділяємо його на менші частини, розміром орієнтовно 4-5 см. у ширину. Змащуємо збитим яйцем.
Крок третій – випікаємо рулетики у духовій печі 25-35 хвилин за температури 200 градусів. Готово! Нехай вам смакує!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...