Буквально відриваю від серця рецепт найсмачніших рулетиків із яблуками. Ніжне пісочне тісто на основі сметани відмінно доповнює пряну начинку зі свіжих яблук! Спробуйте – і рулетики стануть найбільш бажаним десертом у вашій оселі, зазначають Патріоти України.
Для тіста:
Крок перший – змішуємо вершкове масло, сметану та ваніль. До борошна додаємо розпушувач та просіюємо його до загальної сметанно-масляної маси. Не забуваємо про постійне помішування. Повинне вийти м’яке тісто, що не липне до рук.
Крок другий – натираємо яблука на терці та позбавляємо їх від зайвого соку. Тим часом, формуємо із тіста плаский прямокутник і додаємо до нього начинку. Згодом загортаємо рулет і розділяємо його на менші частини, розміром орієнтовно 4-5 см. у ширину. Змащуємо збитим яйцем.
Крок третій – випікаємо рулетики у духовій печі 25-35 хвилин за температури 200 градусів. Готово! Нехай вам смакує!
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...