Ніжні, м’які, смачні ліниві вареники з сиром - рецепт наших бабусь

Пропонуємо приготувати на ранок для всієї родини ліниві вареники з сиру. Ми пропонуємо рецепт наших бабусь, за яким вареники готуються не тільки дуже швидко, а й виходять дуже ніжними та м’якими, передають Патріоти України.

Ледачі вареники з сиру, потрібно

  • чотириста п’ятдесят грамів сиру
  • одне яйце
  • сто грам борошна
  • половина чайної ложки солі
  • столова ложка цукрового піску
  • сметана, масло топлене або вершкове, ягоди та фрукти – для подачі

Як приготувати ліниві вареники з сиром

Взяти сухої консистенції сир і помістити його в глибоку миску. Додати сіль та цукровий пісок.

Туди ж вбити одне яйце. Потім маленькими порціями додати борошно. Сирне тісто перекласти на робочу поверхню, присипану борошном.

Трохи пом’яти руками та розділити навпіл. Кожну половинку скачати джгутиком. Джгутики з тіста розділити на шайбочки в один сантиметр завтовшки. Кожну шайбочку скачати в кульку.

Кульки злегка придавити і зробити поглиблення у кожному з них за допомогою великого пальця.У каструлю влити достатню кількість води та закип’ятити її.

У воду додати чайну ложку солі. У воду запустити заготовки із тіста. Як тільки вони осядуть на дно, потрібно відразу за допомогою шумівки перемішати і підняти їх із дна. Як тільки вареники спливуть нагору, засікти час і варити їх рівно одну хвилину. За хвилину шумівкою витягти вареники з каструлі. Ось і готові наші смачні ледачі вареники з сиру.

Сподіваємося, що рецепт наших бабусь дуже Вам став у нагоді. Перекладіть їх на гарну тарілочку, змастіть топленим маслом, докладіть сметану, прикрасьте ягодами або шматочками фруктів і подайте на стіл. Приємного для всіх апетиту!

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...