Ніжніше не буває! Рецепт курячих стегон у вершково-грибному соусі - справжня смакота

Як тільки ви приготуєте цю страву з курочкою вдома, вашу кухню наповнять яскраві аромати! Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами та вершковим соусом. Це вибухове поєднання смаків, передають Патріоти України.

Які гриби обрати для страви – вибір за вами. Це можуть бути як білі гриби чи лисички, або звичайні печериці. Кожного разу можна змінювати рецепт саме за допомогою грибів, смак теж буде відрізнятися. Незмінним інгредієнтом для запікання у вершковому соусі залишаються курячі стегенця. Смакота!

Рецепт курячих стегон у вершково-грибному соусі

  • Час: 60 – 80 хвилин
  • Порції: 6

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  1. Поставте на плиту сковорідку та бульйон, щоб розігрівалися.
  1. Наріжте гриби великими шматками.
  1. Викладіть курячі стегна на розігріту сковорідку шкіркою до низу. Додайте солі та перцю.
  1. Обсмажуйте курочку по 7 хвилин з кожної сторони.
  1. Коли бульйон закипить, відправте в нього нарізані гриби. Варіть їх близько 20 хвилин.
  1. Влийте до грибів вершки, додайте гірчицю. Ретельно перемішайте суміш та зніміть з плити.
  1. У скляну жаротривку форму вилийте бульйон з грибами, зверху викладіть курячі стегна.
  1. Відправте все випікатися в духовку на 30 хвилин.
  1. Готову страву посипте дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...