
Повітряний і легкий пиріг, який готується досить просто, а його смак запам'ятовується на довго. Спробуйте обов'язково, передають Патріоти України.
Від нього складно відірватися. Його можна приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово. Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин.
Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.
Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.
Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.
Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.
Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім - на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою. Смачного!
Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...