Ніжний сирний періг за 30 хвилин - просто тане в роті!

Повітряний і легкий пиріг, який готується досить просто, а його смак запам'ятовується на довго. Спробуйте обов'язково, передають Патріоти України.

Від нього складно відірватися. Його можна приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово. Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин.

Ось що Вам знадобиться:

2 склянки борошна;
1,5 склянки цукру;
4 ст. л. сметани;
4 яйця;
400 гр. сиру;
100 гр. вершкового масла;
1 ч. л. соди;
дрібка солі;
за бажанням: горіхи, родзинки, цукати і т.д.

А ось як готувати наш десерт:

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім - на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою. Смачного!

Покращує пам’ять і "стирає" зморшки на обличчі: Названо чудо-напій, який подовжує молодість

четвер, 2 травень 2024, 7:23

Цей напій п’ють як зранку, так і ввечері. Окрім антивікових властивостей, він має надзвичайну користь для здоров’я всього організму, передають Патріоти України. Це напій - зелений чай, який найперше цікавий тим, що призупиняє процеси старіння мозку, шк...

Секрет досвідчених господинь! Як запекти філе, щоб було соковитим та ніжним

четвер, 2 травень 2024, 7:09

Куряче філе досить пісне, а після приготування може бути сухим та давким. Але якщо його приготувати за цим рецептом та запекти саме у фользі, то ви отримаєте ніжне, м’яке, соковите та ароматне м’ясо, передають Патріоти України. Для приготування візьміт...