Ніжний сирний періг за 30 хвилин - просто тане в роті!

Повітряний і легкий пиріг, який готується досить просто, а його смак запам'ятовується на довго. Спробуйте обов'язково, передають Патріоти України.

Від нього складно відірватися. Його можна приготувати, якщо гості до вас нагрянули абсолютно раптово. Часу на нього у вас піде від сили 30 хвилин.

Ось що Вам знадобиться:

2 склянки борошна;
1,5 склянки цукру;
4 ст. л. сметани;
4 яйця;
400 гр. сиру;
100 гр. вершкового масла;
1 ч. л. соди;
дрібка солі;
за бажанням: горіхи, родзинки, цукати і т.д.

А ось як готувати наш десерт:

Яйця збийте з цукром. Маса повинна посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.

Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.

Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.

Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.

Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку в формі, потім - на рушнику. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою. Смачного!

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...