Новорічні ритуали на гроші: ТОП-5 способів привернути багатство в будинок

Прикмети на Новий рік свідчать, що магія новорічної ночі багато в чому визначає нашу долю. Ритуали на Новий рік здатні змінити наше життя, привернути щастя і багатство. Такі обряди потрібно проводити з щирою вірою в їхню ефективність і з хорошим настроєм - тоді вони точно подіють, передають Патріоти України.

Ритуал на Новий рік на багатство зі столовими приборами

Цей обряд дуже простий і ефективний. Для його реалізації потрібно всього лише покласти на святковий стіл додаткові столові прилади. Цими приладами ніхто не має користуватися протягом свята.

Ритуал зі свічками на Новий рік

Свічки наповнюють будинок теплим світлом і приносять в нього грошову енергетику. Тому для привернення багатства можна розставити в різних місцях будинку запалені чайні свічки різних кольорів. Для пожежної безпеки свічки варто поставити в скляні підставки.

Новорічний ритуал на гроші з запискою

На Новий рік проводять ритуал з запискою на здійснення покупки. Для цього 31 грудня потрібно написати в записці своє ім'я, бажану покупку і потрібну для неї суму. Наприклад: "Ольга, 5000 гривень на духовку". Записку скручують в джгут і ховають в кишеню на всю новорічну ніч. Потім вранці 1 січня записку потрібно спалити потай від усіх.

Ритуал на гроші на Новий рік з крупою

Крупа символізує багатство і достаток, тому її часто використовують в різних ритуалах. Для привернення грошей в будинок потрібно поставити на стіл будь-яку страву з крупою, наприклад, фарширований перець з рисом. Також для залучення багатства стравою з крупою можна пригостити сусідів або рідних.

Ритуал на Новий рік на гроші зі столом

Для виконання ритуалу знадобиться червона нитка, бажано товста, а також монети великого номіналу. У новорічну ніч потрібно перев'язати ніжки столу червоною ниткою, а на столі розкласти монети. Монети ховають під скатертину або ставлять під тарілки. Вважається, що після такого ритуалу гроші будуть водитися в родині увесь рік.

Джерело: УНІАН

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...