Новорічний манікюр з блискітками 2022: Стильні варіанти ефектного дизайну на будь-який смак

До Нового року залишилося трохи більше двох тижнів, а отже настав час приготувати святковий образ. Для зустрічі 2022 року Тигра обов'язково підберіть сукню в блакитному або оранжевому кольорі, яскраві аксесуари та блискучий манікюр. Ви повинні сяяти не менше новорічної ялинки, щоб відчути всю магію свята, передають Патріоти України.

Для створення новорічного манікюру 2022 можна використовувати блискітки у відтінках смарагдово-зеленого, бордового, синього, зеленого, жовтого, чорного, бежевого та червоного кольорів. Можна наносити їх поверх лаку, а можна використовувати лак-шиммер з яскравими блискучими частинками.

Шанувальники класичного манікюру можуть зробити новорічний френч 2022 з блискітками під колір свого святкового вбрання. В одному манікюрі можна комбінувати різні відтінки лаків та дизайн.Актуальним як ніколи стане дизайн манікюру "котяче око". Чудові переливи на ваших нігтях змусять вас повірити в диво, а всі оточуючі не зводитимуть очей з ваших рук. Відтінок лаку обирайте на власний смак. Але пам'ятайте, що головним зимовим трендом у манікюрі 2022 залишаються золоті або срібні мазки, які можна поєднувати з будь-яким дизайном.

Блискучих ноток ваших нігтях може додати фольга. Використовуйте її як елемент декору. Новорічний манікюр у поєднанні з фольгою розкішно виглядатиме на нігтях будь-якої довжини. Фольга на білих, чорних, синіх, червоних та зелених нігтях заграє ефектними переливами, подарує відчуття свята та підніме настрій.Ще один варіант святкового манікюру – прикрасити нігті новорічними малюнками – ялинковими іграшками, сніжинками, зірочками тощо.

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...