Новорічний стіл на рік Тигра: Які страви мають обов'язково бути на святі

Новий 2022 рік пройде під знаком Чорного Водяного Тигра. Страви, які будуть у новорічну ніч стояти на святковому столі, можуть принести здоров'я та удачу, а можуть відвернути її, якщо частування розлютять Тигра, зазначають Патріоти України.

Усі хижаки жити не можуть без м'яса. Але тигри не люблять жирну їжу, тому м'ясні страви для зустрічі Нового 2022 року слід готувати з курятини або баранини. Яловичину експерти не рекомендують використовувати у приготуванні частування для святкового столу, оскільки Бик – символ року, що минає, в ніч з 31 грудня на 1 січня ще не втратить своєї сили.

М'ясо краще готувати цілим шматком, а перед подачею розріжте на порції. Також можна в новорічну ніч подати шашлик чи м'ясо на грилі. У маринад додайте помаранчеві прянощі, наприклад шафран і куркуму.Як гарнір до м'яса відмінно підійдуть овочі. Намагайтеся більше використовувати свіжі овочі для салатів, а ось крупи краще виключити або залишити їхню мінімальну кількість. Тигр буде весь рік прихильний до вас та вашої родини, якщо святковий стіл буде оформлений зі смаком та витонченістю. Господар 2022 любить порядок і вишукану подачу.

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...