Новорічний тест для двох! Дізнайтеся, що на вас чекає в сімейному житті

Ми розробили спеціальний новорічний тест для двох. Він призначений для тих людей, які перебувають у стосунках. Ви зможете дізнатися, які на вас чекають труднощі та приємні події в новому році, передають Патріоти України.

Якщо ви не боїтеся дізнатися про своє сімейне життя більше, то переступайте до дій!

Як пройти тест удвох?

У тесті немає нічого складного. Вам потрібно дотримуватися правил:

• Зберіться та будьте налаштовані серйозно.
• Подивіться на колаж із чудових новорічних светрів.
• Постарайтеся знайти ту картинку, яка дуже подобається вам обом.

Якщо ваша друга половинка не хоче проходити тест на стосунки, ви завжди можете провести його самостійно. Просто зосередьтеся та зробіть свій вибір, а потім прочитайте передбачення.

1.

Один із вас трохи охолоне. Однак це не означає, що кохання пройшло. Вся справа у великому навантаженні. Тому виявіть розуміння і постарайтеся згладити гострі кути.

2.

У вашому сімейному житті настане ідилія. Ви нарешті досягнете розуміння. Якщо у вас немає дитини, то настав час почати планувати її появу.

3.

Стосунки у новому році пройдуть під символом гармонії! Все буде складатися дуже гладко, а головне ви відчуєте, як зв’язок став міцнішим.

4.

Вам варто почати жити самостійно. Постарайтеся, щоб у ваші стосунки якнайменше «пхали носа» як знайомі, так і рідні люди.

5.

Вам час задуматися про те, щоб позбутися непотрібних ревнощів. Наступного року така поведінка може завадити вам побудувати взаєморозуміння.

6.

Якщо у вас досі немає свого житла, ви його обов’язково придбаєте. Якщо вже є, значить зможете дозволити собі іншу велику покупку.

7.

У новому році не очікується чогось нового. Ваші стосунки будуть на тій самій стадії розвитку. Ви зможете направити свої сили в інше русло. При цьому ви завжди підтримуватимете один одного.

8.

Ви перейдете на інший рівень! З’явиться щось дуже важливе у ваших стосунках. Ви зможете довіряти один одному більше, ніж зазвичай, і почнете відчувати один одного на ментальному рівні.

9.

Наступного року у ваших стоунках переважатиме пристрасть! З одного боку, це чудово. Однак вам варто не дуже захоплюватись. Адже на одному цьому відчутті не збудувати міцного зв’язку.

Представлений тест для подружньої пари допоможе вам мобілізуватися та запобігти всім майбутнім труднощам. Постарайтеся досягти порозуміння і тоді у вас обов’язково все налагодиться!

Краща, ніж магазинна! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 11:13

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...