Пиріг виходить дуже соковитим і ніжним, передають Патріоти України.
Ну просто вибух смаку!
Складові
125 г цукру
60 г борошна
200 г вершків жирністю 10-12%
100 г молока
2 яйця
3 жовтки
1/2 ч.л. ваніліну
400-450 г вишні без кісточок
масло, борошно-для обсипання форми
Поради:
Форму для запікання взяти діаметром 24 см.
Замість вершків можна взяти молоко з високою жирністю + 30 г вершкового розтопленого масла.
Змішати цукор з борошном і ваніліном.
Додати молоко, вершки, яйця, жовтки і перемішати віночком.
Відставити тісто в холодильник на 1-1,5 години.
форму змастити вершковим маслом, обсипати борошном і також відправити в холодильник.
Вишню очистити від кісточок.
У форму налити половину тіста, поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 5-7 хвилин.
Потім дістати з духовки, викласти вишню і вилити тісто.
І відправити в духовку приблизно на 50 хвилин.
По закінченню часу перевірити готовність зубочисткою.
Смачного!
Ми звикли думати, що наше здоров’я залежить від харчування, наявності хвороб чи стресів. Та насправді наш організм щодня стикається з підступнішими ворогами — звичками, які здаються нешкідливими на перший погляд. Однак саме вони мають ефект накопичення...
Отримання рясного врожаю чорної смородини – заповітна мрія кожного садівника, і правильне підживлення відіграє в цьому процесі ключову роль. Вибір оптимального добрива та своєчасне його внесення забезпечать кущам смородини необхідні поживні речовини дл...