Пиріг виходить дуже соковитим і ніжним, передають Патріоти України.
Ну просто вибух смаку!
Складові
125 г цукру
60 г борошна
200 г вершків жирністю 10-12%
100 г молока
2 яйця
3 жовтки
1/2 ч.л. ваніліну
400-450 г вишні без кісточок
масло, борошно-для обсипання форми
Поради:
Форму для запікання взяти діаметром 24 см.
Замість вершків можна взяти молоко з високою жирністю + 30 г вершкового розтопленого масла.
Змішати цукор з борошном і ваніліном.
Додати молоко, вершки, яйця, жовтки і перемішати віночком.
Відставити тісто в холодильник на 1-1,5 години.
форму змастити вершковим маслом, обсипати борошном і також відправити в холодильник.
Вишню очистити від кісточок.
У форму налити половину тіста, поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 5-7 хвилин.
Потім дістати з духовки, викласти вишню і вилити тісто.
І відправити в духовку приблизно на 50 хвилин.
По закінченню часу перевірити готовність зубочисткою.
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...