Оберіть дерево на картинці і дізнайтеся домінуючу рису своєї особистості

На думку психологів, зв'язок людини і природи настільки міцний, що часто за допомогою спостережень за навколишніми явищами можна визначити риси своєї особистості. Пропонуємо це зробити прямо зараз, обравши дерево, яке найбільше сподобається.

  1. Романтичний. Люди, які обрали дерево під номером 1, є романтичними натурами. Вони дивляться на світ через "рожеві окуляри" та діляться своїм оптимізмом з усіма. Зазвичай такі особистості мріють про затишне сімейне життя.
  2. Творчий. Справжні творці чогось нового та незвичайного. Їхня харизма та неординарність проявляється в незвичному світогляді. Ці люди постійно вигадують щось нове і не можуть всидіти на місці, поки не реалізують свої задуми.
  3. Вихований. Представники цього типу ніколи не покинуть своїх друзів у біді. Це справжні спасителі, які часто беруть на себе роль батька чи матері. Вони легко ладнають не лише з людьми, а й з тваринами.
  4. Чесний. Якщо ви обрали цей тип дерева, то однією з найяскравіших рис вашої особистості є відкритість і чесність. Правдивість для таких людей на першому місці.
  5. Енергійний. Ці люди люблять веселі компанії, в яких завжди перебувають в центрі уваги. Активний відпочинок, спорт – це все про них.
  6. Примхливий. Тип дерева говорить про те, що ви не можете зрозуміти, чого насправді хочете від життя. Однак в цьому немає нічого поганого, адже ви вмієте відчувати світ по-дитячому.
  7. Надійний. Завжди дотримуються слова, знаходять час для рідних, проводять відпочинок разом з сім'єю – це про людей, які обрали дерево під номером 7.
  8. Унікальний. Представники цієї особистості постійно мають креативні ідеї, якими діляться з іншими. Їх легко помітити серед сірого натовпу не лише через яскраву зовнішність, а й через унікальне мислення.
  9. Терплячий. Ці люди зазвичай дуже спокійні та умиротворені. У будь-яких конфліктах вони обернуться та підуть, але не будуть вдаватися до скандалу

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...