Оберіть фігуру на картинці - і дізнайтеся свій рівень незалежності. Психологічний тест

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який дозволить вам дізнатися про себе щось нове. У цьому короткому тесті ви дізнаєтеся свій рівень незалежності, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення та визначить, у якій позиції ви зазвичай знаходитеся у розслабленій ситуації.

  1. Вас можна назвати особистістю, яка відзначається незалежністю та самовпевненістю. Ви не боїтеся ризикувати або ухвалювати важкі рішення. У спілкуванні з людьми вм, як правило, дуже прямі та чесні, але завжди намагаєтеся знайти компроміс. Люди у позиції №1 часто дуже амбітні та цілеспрямовані, але іноді вони можуть бути впертими.
  2. Ви володієте унікальним поєднанням якостей, які виділяють вас серед інших людей. Ви впевнені та незалежні, але водночас дослухаєтеся до думки інших. Ви знаєте собі ціну і готові відстоювати те, у що вірите.
  3. Ви дуже впевнені в собі та незалежні. Ви з тих людей, які точно знають, чого хочуть, і наполегливо працюватимуть, щоб досягти цього. Особи з поставою №3 часто віддають перевагу роботі на самоті, оскільки таким чином вони відчувають більший контроль.
  4. Люди з поставою №4 володіють особливою сумішшю незалежності та впевненості, що відрізняє їх від інших. Ви авантюрист, який завжди шукає нових вражень або можливостей дослідити свою творчість

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...