мНіхто з нас не ідеальний. У кожного є і позитивні, і негативні риси характеру. А ви знаєте про свої недоліки? Як стверджують практикуючі психологи, про свої мінуси характеру потрібно знати, щоб навчитися робити їх плюсами, передають Патріоти України.
Перед тим, як почати проходити тест, уважно прочитайте наступні умови його проходження. Адже дуже важливим аспектом є швидкість вибору, що дозволяє вам більш точно вказати на ваші реальні труднощі. Але в даному випадку, ви повинні вибрати на зображенні той кактус, який вам сподобався найменше. Саме він і буде характеризувати ваші найгірші риси характеру. Якщо ви зробили все так, як ми вам розповіли, то читайте нижче розшифровку до тесту.
Якщо вам найменше сподобався цей милий кактус, то у вас лише один внутрішній недолік вашого характеру, а саме: лінь. Так, ви лінуєтеся робити багато речей, але найгірше, те, що ця лінь не дає вам розвиватися і реалізуватися в цьому світі. Її потрібно намагатися викорінювати, адже ви на багато здатні.
Якщо вам не припав до душі саме цей кактус, це говорить про те, що ви часто заздрите людям. Але ми не говоримо про те, що ви люто ненавидите людину за те, що не маєте того, що є у неї. Скоріш на все цю заздрість можна назвати «білою». Ви просто хочете придбати таку саму річ, як є у вашого знайомого.
Читайте також: Тест: оберіть котика, а ми розповімо, якою вас найчастіше бачать люди
Якщо вам не до душі виявився кактус під номером три, значить ваша негативна риса – це постійно спізнюватися куди-небудь. Ви намагаєтеся бути пунктуальним людиною, але це у вас виходить украй рідко. Ну але це і не найстрашніший гріх, головне, щоб ваш роботодавець не злився, якщо тільки ви не працюєте самі на себе.
Ви напевно чули про таку негативну рису характеру, як «перебити в розмові». І на жаль, вам властива дана риса. Ваших опонентів часом дуже злить, коли ви не даєте завершити їм свою історію, і тут же починаєте віщати свою розповідь. Ваші нетерплячі висловлювання часом сильно дратують людей навколо вас. Але ви не можете викорінити це, адже ця риса характеру дісталася вам з пелюшок. Тут можна лише прийняти і пробачити.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...