Оберіть каву на картинці - і дізнайтеся, що насправді вам треба для щастя! Тест на 2023 рік

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно, щоб відчути абсолютне щастя, передають Патріоти України

Перед Новим роком ми особливо уважно аналізуємо минуле та трепетно будуємо плани на майбутнє. Щоб не помилитися з бажаннями під бій курантів, потрібно точно знати, чого вам не вистачає у житті. Дізнатися про це можна за допомогою психологічного тесту. Подивіться на картинку та виберіть улюблений кавовий напій.

Капучино

Здається, зараз вам особливо потрібні друзі. Не соромся писати їм частіше і кликати на прогулянки, а також сміливо шукай нових, якщо старі трохи віддалилися.

Латте

Ви вичерпали свої сили через роботу та переживання. Вам необхідний відпочинок, а ще краще тривала відпустка.

Раф

Ваше серце просить кохання! Можливо, у наступному році ви зустрінете свою другу половинку. Тут головне діяти!

Мокка

Зараз на вас чекає час змін. Ви можете знайти нове хобі та спробувати зайнятися тим, що ніколи не робили. Можливо, саме це зможе допомогти вам набути нових сил і змінити своє життя на краще.

Флетт Уайт

Вам не вистачає кохання, романтичних прогулянок, ніжних слів. Поговоріть до душі з другою половинкою, влаштуйте самі вечерю при свічках та повільною музикою. Не чекайте, що хтось зрозуміє ваші натяки!

Американо

Ви людина, яка старанно виконує всі поставлені завдання. Однак вам потрібно навчитися розділяти роботу та відпочинок. Ваш теперішній ритм життя забирає у вас багато енергії.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...