Оберіть квітку і дізнайтеся, чого не вистачає вашим стосункам - тест у картинці

Навіть найміцніші та найтепліші відносини постійно стикаються з випробуваннями. Кохання - це величезна праця, брак якої призводить до проблем та непорозуміння. Психологічний тест у картинці визначить, чого не вистачає вашим стосункам, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і виберіть ромашку, яка вам найбільше сподобалася. Ваш вибір підкаже, що допоможе зробити ваш союз міцнішим і щасливішим.

Психологічний тест у картинці
  1. Вам бракує опори. Ви не відчуваєте, що можете повністю покластися на свого партнера та довіритись йому. Дайте своїй другій половинці зрозуміти, що у відносинах необхідно відповідати не лише за себе, а й за свого партнера.
  2. Ви відчуваєте гострий дефіцит у романтиці. Швидше за все, на початку ваших стосунків було багато романтичних моментів, але побут поглинув їх. Не чекайте від партнера першого кроку, візьміть все у свої руки та організуйте романтичний вечір чи сюрприз.
  3. Вам не вистачає близькості. Ви потребуєте тактильності та ніжності. Щоб вас просто взяли за руку, поплескали по плечу, поцілували в лоба. Це дрібниці, але вони дуже важливі.
  4. Ваші стосунки поринули у рутину і стали одноманітними. Вам шалено бракує пристрасті. Обміркуйте зі своїм партнером цікаве проведення часу або спільну відпустку

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...