Оберіть нічне світило - і дізнайтеся темні сторони своєї особистості

Характер людини не може складатися виключно з позитивних рис. Даний тест по картинці допоможе розкрити вашу темну сторону, передають Патріоти України.

Негативні риси характеру проявляються, як правило, коли на нашу адресу направлена агресія і нам доводиться захищатися. Не замислюючись, виберіть своє нічне світило і дізнайтеся, яка ж сила криється у вашій підсвідомості.

Зірка (1)

Вашою темною рисою є зухвалі вчинки, які практично неможливо передбачити. Якщо вас “атакують”, то відповідаючи ударом на удар ви забуваєте про всі моральні норми і правила. Ви цілком здатні на публічні випади, яких від вас ніхто не чекає. Ви дійсно зухвалі у виборі рішення конфлікту і в цьому ваша темна сила.

Місяць (2)

Мстивість, ось ваша темна риса. На виявлену на вашу адресу агресію ви реагуєте пропорційно. Ваші дії послідовні і рішучі. Ви завжди відповідаєте ударом на удар і не звертаєте з цього шляху. Лише коли ваш противник отримає по заслугах ви зможете відновити спокій.

Місяць (3)

Вашою найтемнішою рисою є нещадність. Ви не станете приймати чиїсь вибачення або йти на компроміс. Ви не будете ходити навколо, згладжуючи кути. До вашої жалості також волати марно. На будь-який удар ви відповідаєте холоднокровно і рішуче.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...