Оберіть парасольку - та дізнайтеся, чого ви підсвідомо уникаєте: Психологічний тест

Часом ми можемо закриватися і не впускати у життя певні речі, почуття чи емоції. Психологічний тест у картинці визначить ваш головний психологічний "стоп", передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть парасольку, яка вам найбільше подобається. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

1. Містичне та незрозуміле

Вам не подобається все таємне та незрозуміле. Ви не любите надприродне. Астрологія і всілякі гадання - точно не ваше. Вас можна назвати реалістом, тому що ви віддаєте перевагу реальному життю. Містиці не місце у вашому житті.

2. Довірчі відносини

Потрібно постаратися, щоб заслужити ваше розташування. Ви почуваєтеся некомфортно, коли хтось вторгається у ваш особистий простір. Вам важко підпустити до себе людину, ви частіше тримаєте людей на відстані.

3. Показова романтика

Вам не подобаються пафосні вчинки, вам не зрозумілий сенс романтики. Ви надаєте перевагу приховувати від сторонніх свої почуття по відношенню до близької людини.

4. Туга

Навіть у найскладнішій, критичній ситуації ви не падаєте духом. Ви стійка людина, яка не піддається зневірі. Ви позитивна особа, яка не пускає у своє життя тугу, навіть якщо є серйозна нагода для цього почуття. Однак іноді слід дати собі право проявити всі емоції та поплакати за необхідності

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...