Оберіть парасольку - та дізнайтеся, чого ви підсвідомо уникаєте: Психологічний тест

Часом ми можемо закриватися і не впускати у життя певні речі, почуття чи емоції. Психологічний тест у картинці визначить ваш головний психологічний "стоп", передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть парасольку, яка вам найбільше подобається. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

1. Містичне та незрозуміле

Вам не подобається все таємне та незрозуміле. Ви не любите надприродне. Астрологія і всілякі гадання - точно не ваше. Вас можна назвати реалістом, тому що ви віддаєте перевагу реальному життю. Містиці не місце у вашому житті.

2. Довірчі відносини

Потрібно постаратися, щоб заслужити ваше розташування. Ви почуваєтеся некомфортно, коли хтось вторгається у ваш особистий простір. Вам важко підпустити до себе людину, ви частіше тримаєте людей на відстані.

3. Показова романтика

Вам не подобаються пафосні вчинки, вам не зрозумілий сенс романтики. Ви надаєте перевагу приховувати від сторонніх свої почуття по відношенню до близької людини.

4. Туга

Навіть у найскладнішій, критичній ситуації ви не падаєте духом. Ви стійка людина, яка не піддається зневірі. Ви позитивна особа, яка не пускає у своє життя тугу, навіть якщо є серйозна нагода для цього почуття. Однак іноді слід дати собі право проявити всі емоції та поплакати за необхідності

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...