Оберіть пару на картинці - і дізнайтеся, які стосунки можуть зробити вас щасливими

У кожної людини різний характер, тому і стосунки всім потрібні різні. Хтось шукає у партнері підтримку, а комусь потрібна пристрасть або розвага. Пройдіть психологічний тест у картинці і дізнайтеся, які стосунки потрібні саме вам, передають Патріоти України

Подивіться на картинку і оберіть пару, яка вам найбільше сподобалася. Не замислюйтесь довго над відповіддю, щоб активізувати вашу підсвідомість.


  1. Ви прагнете романтичних, естетичних і яскравих відносин. Найприємнішим для вас є період залицяння. У тривалих відносинах вам часто не вистачає романтики та уваги.
  2. Вам потрібні відносини з перчинкою. Якщо між вами і партнером не буде пристрасті, вам швидко стане нудно. Такі відносини не обійдуться без сварок, але вони вас тільки зближуватимуть.
  3. Вам потрібні відносини, засновані на повній сумісності. Для вас важливо мати з партнером спільні захоплення та інтереси.
  4. Ви прихильник класичної схеми відносин, де один з партнерів повинен приймати рішення і домінувати. У таких парах мало сварок і конфліктів.
  5. Вам потрібні непередбачувані відносини. Людина, з якою можна затишно провести вечір вдома, а можна зірватися у кругосвітню подорож. Ви будете щасливі з тим, хто стане для вас спорідненою душею.
  6. Ви поки не прагнете бути у відносинах. Навіть якщо зустрінете другу половинку, будете вимагати свободи. Вам потрібна схожа на вас людина, яка не любить рамки і обмеження.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...