Оберіть, що підходить вам! Стильні зачіски 2022 для різних типів волосся, які візуально зменшать обличчя

Жінкам із круглим, повним обличчям приховати пишні щоки допоможе правильно підібрана зачіска. Є стрижки, які візуально зменшують овал обличчя і роблять своїх власниць стрункішими. Стилісти поділилися варіантами стильних стрижок, які підійдуть дівчатам із виразними рисами обличчя, зазначають Патріоти України.

Пряме боб-каре для тонкого волосся

Стрижка прямий боб ідеально підійде круглолицьим жінкам з тонким волоссям. Вона візуально робить волосся густішим, а обличчя - худішим. Щоб зменшити об'єм обличчя та надати йому овальної форми, бажано робити зріз боб-каре на рівні з підборіддям.

Подовжений боб із чубчиком

Подовжений боб із покладеним набік чубчиком добре приховує недоліки повного обличчя. Ця стрижка навіть відверне увагу від подвійного підборіддя. Вона ідеально підійде тим жінкам, які не мають часу витрачати час на тривалі укладання. Фарбування волосся в техніці балаяж зробить вашу стрижку ще більш привабливою та стильною.

Асиметричний боб

Ця стрижка не лише візуально подовжує обличчя, роблячи його менш повним, а й відмінно омолоджує зовнішність. На густому волоссі асиметричний боб виглядає найкраще. Чубчик приховає великі риси обличчя, довгий ніс або широкий лоб. Об'ємне хвилясте укладання ще більше розставить правильні акценти у зовнішності і приховає недоліки обличчя.


Багатошаровий боб

Ця зачіска чудово підійде жінкам старше 50 років з повним обличчям. Вона надає додатковий обсяг локонам і робить овал обличчя стрункішим. Боб потрібно укладати краще без проділу, або з бічним проділом. Прямий чубчик візуально зменшує обличчя та підкреслює красу очей. А щоб стрижка виглядала максимально ефектно та шикарно, бажано випрямляти локони праскою.


Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...