Оберіть сніговика і дізнайтеся, яку вершину ви підкорите у 2024 році - тест у картинці

Новий рік заведено сприймати як новий етап життя. Багато людей будують плани та ставлять перед собою нові цілі. Проте не завжди доля керується нашими мріями і насправді Новий рік може бути дуже несподіваним, передають Патріоти України

Пропонуємо пройти тест у картинці, який визначить, яку вершину ви підкорите у новому році. Подивіться на картинку та виберіть сніговика, яка вам найбільше сподобався. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

  1. Кар'єрна вершина. Здається, отримання заповітної посади вже не за горами. Ви зможете підкорити кар'єрну вершину, до якої так довго прагнули. А все завдяки старанності та працьовитості.
  2. Вершина кохання. У 2024 році вам вдасться налагодити особисті стосунки з людиною, яку ви любите. Зникнуть напруга, недомовленість і старі образи - правда, за помахом чарівної палички все це не станеться, і вам доведеться докласти зусиль.
  3. Вершина впевненості. Ви нарешті станете більш впевненими в собі і почнете дихати на повні груди, не переймаючись думкою інших. Можливо, у вашому житті відбудуться кардинальні зміни, які допоможуть повірити в себе.
  4. Усі вершини! У 2024 році для вас настає момент, коли абсолютно скрізь все йтиме в гору. Ви й самі не помітите, як проблеми та негаразди зникнуть, а справи нібито робитимуться самостійно.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...