Оберіть сову на картинці - і дізнайтеся, наскільки ви чесна та добра людина

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, наскільки ви чесна та добра людина, передають Патріоти України.

Сова 1

Ви любите слухати свій внутрішній голос. Ви чутливі, рефлексивні та заглиблені в себе. Ви зазвичай аналізуєте кожну ситуацію перед тим, як прийняти важливе рішення, ви ніколи не робите це випадково.

Сова 2

Ви дуже життєрадісна людина, вас завжди визнають за гарний гумор і щирість. Ви схильні применшувати думку оточуючих, тому що для вас щастя не засноване на навіюваннях. Ви вважаєте, що найцінніше – повага до ваших принципів і цінностей.

Сова 3

Оточуючі бачать у вас розуміючу душу. Ви людина, яка чітко розуміє, що гармонія вище будь-якої розкоші чи матеріальних речей. Ви вважаєте себе позитивним і живете з людьми з такими ж вібраціями. Також ви дуже щирі.

Сова 4

Ви тримаєтесь дуже приземлено, бо вважаєте себе на 100% реалістом. У вас є стільки досвіду на вашому життєвому шляху, який багато чому вас навчив. Ваша філософія полягає в тому, що кожне зусилля має винагороду.

А ви це знали? Для чого досвідчені господині солять лимони

вівторок, 23 квітень 2024, 17:09

Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і ...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою

вівторок, 23 квітень 2024, 16:56

Що робити, щоб паска довго не черствіла, як довше зберегти її свіжою, передають Патріоти України. Розповідаємо, що додавати до пасок під час готування, щоб вони подовше залишались свіжими, ділимося секретами, як їх краще зберігати, щоб вони не зачерств...