Оберіть вузол на картинці - та дізнайтеся, які у вас комплекси

Комплекси є у багатьох людей. Хтось навіть не здогадується про них, а хтось намагається не помічати їх, передають Патріоти України.

Про комплекси, які давно живуть в підсвідомості, може розповісти цей простий тест по картинці. Просто оберіть з один з вузлів та прочитайте пояснення.

  1. У вас швидше за все є комплекси, які стосуються зовнішності. Попри постійні спроби виглядати добре, ви все одно знаходите в собі недоліки й постійно намагаєтеся їх змінити.
  2. Ймовірно, ви комплексуєте через спілкування з людьми. Вам непросто заводити нові знайомства і залишатися відкритими в спілкуванні.
  3. Ви звикли порівнювати себе з іншими й впадати у відчай через невідповідність.
  4. Комплекс відмінника – знайомий для багатьох фокус психіки. Собі на шкоду, але до кінця і максимально добре – девіз людей з комплексом відмінника.

Варто включити в раціон! Фітнес-тренерка назвала головні продукти для схуднення

четвер, 25 квітень 2024, 8:24

Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла УНІАН, які продукти варто вживати щодня, аби схуднути та втриматися у меншій вазі. Вона підкреслила важливість сезонних овочів, передають Патріоти України. Як зазначила експертка, кожного сезону є безліч овочів, ...

Дізнайтеся свій рівень незалежності - простий тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 8:09

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який дозволить вам дізнатися про себе щось нове. У цьому короткому тесті ви дізнаєтеся свій рівень незалежності, передають Патріоти України. Подивіться на зображення та визначить, у якій позиції ви зазви...