Гаспачо – це традиційний холодний суп з помідорів в Іспанії. Патріоти України пропонують класичний рецепт гаспачо, який ви з легкістю можете приготувати вдома.
1. Дрібно нарізаємо часник та змішуємо його з олією. Обсмажуємо білий хліб, нарізаний кубиками, на часниковій олії до золотавої скоринки.
2. До часникової олії, що залишилась після обсмажування хліба, додаємо винний оцет.
3. Миємо помідори, робимо хрестоподібний надріз гострим ножем та бланшуємо їх 1-2 хвилини. Швидко охолоджуємо помідори в холодній воді та знімаємо шкірку. Видаліть насіння з помідорів та наріжте філе кубиками. Додайте до часникової олії з оцтом.
4. Розріжте огірок на дві половини та видаліть насіння. Наріжте кубиками.
5. Цибулю та солодкий перець наріжте дрібними кубиками.
6. Всі нарізані овочі з’єднайте з помідорами та залийте в каструлю з 500 мл води. Додайте солі та перцю і залиште на холоді 45 хвилин. Гаспачо повинно настоятись.
7. Додайте до супу оливкову олію та ретельно перемішайте.
8. Яйця відваріть до готовності, наріжте скибочками та викладіть разом з грінками на гаспачо. Смачного!
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...
Навіть якісний одяг може втратити привабливість уже за кілька прань - усе через дрібні, але важливі деталі, на які більшість людей не звертає уваги. Експерти у сфері текстилю розповіли, що саме робить речі недовговічними - і що з цим робити, передають ...