1. Дрібно нарізаємо часник та змішуємо його з олією. Обсмажуємо білий хліб, нарізаний кубиками, на часниковій олії до золотавої скоринки.
2. До часникової олії, що залишилась після обсмажування хліба, додаємо винний оцет.
3. Миємо помідори, робимо хрестоподібний надріз гострим ножем та бланшуємо їх 1-2 хвилини. Швидко охолоджуємо помідори в холодній воді та знімаємо шкірку. Видаліть насіння з помідорів та наріжте філе кубиками. Додайте до часникової олії з оцтом.
4. Розріжте огірок на дві половини та видаліть насіння. Наріжте кубиками.
5. Цибулю та солодкий перець наріжте дрібними кубиками.
6. Всі нарізані овочі з’єднайте з помідорами та залийте в каструлю з 500 мл води. Додайте солі та перцю і залиште на холоді 45 хвилин. Гаспачо повинно настоятись.
7. Додайте до супу оливкову олію та ретельно перемішайте.
8. Яйця відваріть до готовності, наріжте скибочками та викладіть разом з грінками на гаспачо. Смачного!
Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...
6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...