Обійдемося без "хімії": Як позбутися пожовтіння огірків за допомогою народного засобу (відео)

Часто вчасно посаджені у відкритий ґрунт огірки починають жовтіти і втрачати свою привабливість. Причин цього може бути кілька - несприятливі погодні умови, хвороби ґрунту чи рослини тощо, передають Патріоти України.

Деякі дачники намагаються боротися з пожовтінням за допомогою рекомендованих деякими виробниками «чудодійних» препаратів.

У той же час існує спосіб допомогти огіркам без зайвої «хімії» — простим народним засобом, яким автори youtube-каналу вважають лушпиння цибулі.

«Використовуватимемо лушпиння цибулі — головне джерело врожайності і незамінний рятівник від борошнистої роси», — рекомендують вони.

Їх докази — у тому, що у відварі цибулиння містяться «вся таблиця Менделєєва». До того ж, фітонциди цибулі не пропадають при кип'ятінні. Фітонциди — це біологічно активні речовини, що утворюються рослинами, які вбивають або пригнічують ріст бактерій, мікроскопічний грибок. Тобто, завдяки застосуванню лушпиння цибулі відбувається оздоровлення грунту і самої рослини. Тому якщо помітили пожовтіння листя на огірках, готуйте «ліки». Рецепт його приготування — у продовженні відео.

Автори іншого youtube-каналу впевнені в тому, що огіркам можна допомогти за допомогою такого популярного підживлення, як звичайна кухонна сіль.

Можливо, їхні поради також виявляться багатьом дачникам та городникам дуже доречними.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...