Обличчя, старець чи ангели? Перше побачене на цій картинці розкаже, яка ви людина

Цей простий тест дозволить краще пізнати самого себе. Досить подивитися на картинку і визначити, що першим ви помітили, передають Патріоти України.

Обличчя

Цей варіант відповіді вказує на те, що ви дуже відкрита людина. Можливо, ви занадто сконцентровані на минулому, і воно тягне вас назад. Не бійтеся рухатися вперед, адже тільки від вас залежить, яким буде ваш шлях.

Старець

Якщо ви сфокусувалися на образі старця - ви досить спокійна та розсудлива людина. Якщо ви не будете боятися змін, попереду вас чекає великий успіх.

Янголи

Такий варіант вказує на те, що ви у всьому поспішайте, не помічаючи світ навколо. Але з часом життя почне налагоджуватися і у вас буде час, щоб зупинитися і перевести дух.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...