Образ, який ви першим побачите на картинці, покаже ваше ставлення до любові

Пам'ятайте, ви не повинні концентруватися на деталях - зверніть увагу тільки на перший образ, передають Патріоти України.

Хочете дізнатися, з якої причини ви побоюєтеся та остерігаєтеся вступати у відносини з новою людиною, навіть якщо він вам дуже подобається?

Просто подивіться на картинку, але недовго (буквально кілька секунд), та запам'ятайте зображення, яке ви побачили першим — тобто те, яке дуже чітко впало вам у вічі. Пам'ятайте, ви не повинні концентруватися на деталях — зверніть увагу тільки на перший образ.

Астроном

Якщо ви відразу ж побачили астронома, що сидить до вас спиною і дивиться на небо, то найбільше в любові ви боїтеся бути вразливою людиною. Ви, звичайно ж, перечитали купу розумних книг, застосовували багато на практиці та чудово знаєте, що в справжніх і ефективних відносинах обидва партнери повинні бути максимально відкритими, тобто вони обидва не бояться показати один одному свої слабкості. Але от особисто вас це лякає. Ймовірно, у вас в минулому вже була сердечна рана, проте немає сенсу брати негативний досвід з собою в сьогодення і майбутнє. Найкраще, що ви можете зробити, — це вчитися на своїх помилок, витягати з минулого цінні уроки та не боятися впустити в своє життя любов.

Телескоп

Якщо ви першим ділом помітили телескоп. Це означає, що найменш привабливим у відносинах ви вважаєте наявність у вашого обранця недоліків. Ви прекрасно усвідомлюєте, що ніхто не ідеальний, але для вас цей факт дійсно жахливий — особливо у першу мить, коли ви розумієте, що кохана людина не завжди буде відповідати вашим завищеним очікуванням. На жаль, але якщо ви вирішите кинути його, то знайте — це найнерозумніший вихід, і він ніяк не вирішить ваші проблеми. Зосередьтеся на тому, щоб прийняти реальність, а не тікати від неї.

Обличчя

Якщо в першу чергу вам кинулося в очі, обличчя крупним планом. Ви людина-прагматик, і ви ненавидите в любові сюсюкання і зайві ніжності. Ви не живете в світі рожевих поні навіть в період перших побачень, коли у людей зазвичай йде обертом голова, а в животі пурхають метелики. Ви знаєте, що це нормально, але ви реаліст і списуєте це на гру гормонів і банальні хімічні реакції в організмі. Вам варто трохи розслабитися і згадати, що в нашому суворому світі є місце і для романтики, а тому не відмовляйтеся від простого людського щастя.

Міст

Якщо ваш погляд відразу ж зачепився за силует мосту. Ви боїтеся закохуватися і заводити стосунки, бо гадаєте, що вони вас будуть в чомусь обмежувати, накладати обов'язки (якщо не зобов'язання), а також ізолювати вас від друзів і рідних. Звичайно, всі пари проходять через період відстороненості від усього світу, коли вони тільки починають зустрічатися. Вони просто поглинені один одним, і ніхто інший їм просто не потрібен. Безсумнівно, вміння збалансувати ваші дружні та родинні стосунки з вашими романтичними відносинами — завдання непросте, однак не квапте події. Дайте їм розвиватися своєю чергою. Справжні друзі ніколи вас не залишать.

Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

субота, 20 квітень 2024, 10:14

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий в...

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...