Образ на мільйон: Відомий український дизайнер розповів, як стильно одягатися взимку (фото)

Модниці завжди тримають руку на пульсі, і готові буквально до останньої краплі крові битися за стильний одяг. Дизайнер Андре Тан підказав, що буде ідеально виглядати цієї зими, і як правильно носити модний одяг, передають Патріоти України.

Випрасувані речі

"Свіжі і випрасувані речі надають аутфіту статусності, незалежно від ціни покупок. Складки дозволені за умови, що це сто відсоткова бавовна", - сказав дизайнер.

Монохромність

Дизайнер рекомендує підбирати відтінки в одній колірній гамі, бо зараз це на піку популярності. Підбираючи речі в одній колірній гамі, упевніться, що відтінки збігаються. Якщо для вас це занадто складно - гратися з яскравими і цікавими тонами, то спробуйте скласти наряд з чорного або білого - безпрограшний варіант.

Догляд за аксесуарами

"Ідеальний стан сумки - одна з обов'язкових умов, яка допомагає виглядати дорого в будь-якій ситуації. Слідкуйте за тим, щоб вона не втрачала колір і форму, бо при частому носінні такий аксесуар може помітно забруднитися. Більш того, такий аксесуар буде актуальний під практично будь-який аутфіт, а ваш стиль стане підкресленим і завершеним", - говорить Андре Тан.

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...