Навесні розпочинається сезон городництва та садівництва. Багато хто заздалегідь купує насіння овочів, щоб можна було вчасно посіяти. Зокрема, намагаються підшукати сорти огірків, які не гірчать. Читайте про п'ять з них в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.
Ранньостиглий високоврожайний сорт огірків, який відносять до корнішонного типу. Плоди невеликі — довжина становить 8-10 см. Шкірка темно-зелена, має гострі шипи. На смак м'якуш солодкий, без гіркоти. Огірки Лазурит хрумкі. Вирощувати їх можна як у відкритому ґрунті, так і в теплиці.
Ще один ранньостиглий сорт огірків, який відрізняється високою врожайністю та стійкістю до хвороб. Плоди темно-зелені, середньої довжини (10-12 см), тому цей сорт вважають ідеальним для консервування. Ці огірки не гірчать, їх можна сміливо вживати у свіжому вигляді. М'якуш біло-зелений, соковитий і хрумкий. За будь-яких умов вирощування, Альгамбра не буде гірчити.
Відноситься до ранньостиглих гібридів. Сорт високоврожайний, стійкий до хвороб. Плоди циліндричної форми, довжиною 10-12 см, зеленого кольору з білими шипами. Це хрусткі, соковиті і зовсім не гіркі огірки, які підходять для вирощування в теплиці чи у відкритому ґрунті.
Ще один гібридний сорт раннього дозрівання. Його відносять до корнішонного типу. Плоди невеликі (довжина в середньому 8-10 см), мають тонку зелену шкірку і білі шипи. Головна особливість сорту Мамай в тому, що врожай стійкий до основних хвороб та шкідників. Можна вирощувати не лише в теплиці, але й у відкритому ґрунті.
Серед городників цей сорт огірків є найпопулярнішим. Відносять його до гібридних. Він має декілька основних переваг: висока врожайність, стійкість до шкідників та хвороб. Плоди циліндричної форми, довжиною 12-15 см та діаметром 3-4 см. Шкірка має темно-зелене забарвлення і білі шипи. М'якоть хрумка, соковита, не гірчить.
Лосось і тунець є чудовими джерелами білка, а також ці риби насичені поживними речовинами. Яка ж цих риб корисніша, передають Патріоти України з посиланням на Today. Вживання риби може допомогти підтримувати здорове серце, мозок, імунну систему тощо. О...
Соя часто викликає суперечки через чутки про її негативний вплив на здоров’я, але експерти стверджують, що ці заяви не мають клінічного підтвердження. Якщо вживати її кілька разів на тиждень, вона є безпечною для споживання, особливо як альтернатива че...