Очі не обмануть: Дізнайтеся, яка ваша найголовніша особливість  - психологічний тест

Цей нескладний тест допоможе зрозуміти, що для вас важливе у житті, та розкриє головні особливості вашої натури, передають Патріоти України.

Для того, аби отримати відповідь, вам необхідно поглянути на картинку та сказати, що побачили на ній у першу чергу.

Дитина

Щоб почуватися щасливо, вам необхідно мати час, який можете витратити тільки на себе. Не варто відчувати через це провину. Це лише частина вашої натури.

Пара

Ви цінуєте дружбу, ймовірно, любите галасливі вечірки і великі компанії. Втім, по-справжньому ви прив’язані лише до кількох людей і готові зробити для них практично все.

Дерева

Ви завжди відкриті для нового досвіду та вражень. Зміни – ось що ви любите найбільше, незалежно від того, чого вони стосуються: нових знайомств, роботи чи хобі.

От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:10

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...

Психологи радять для перезавантаження: Якщо на душі дуже важко – повторюйте собі ці фрази

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:40

Можливо, ви зараз переживаєте хворобливе розлучення або зраду, може бути, зруйнувалися ваші плани, пов'язані із заробітком, бізнесом, переїздом. Може просто накотила зелена туга, і все довкола здається безпросвітним. Буває, що перед вами розкинулася чо...