Відомий шеф-кухар Андрій Величко пропонує, поки триває сезон помідорів, приготувати апетитні брускетти (бутерброди) з томатами, передають Патріоти України.
Рецепт був створений за мотивами грецької закуски саганакі. Ідеально для страви підходять солодкі і дрібні одеські помідори типу чері. Секретним інгредієнтом, як і в багатьох інших рецептах Величко, стануть особливі бессарабські спеції. Відеорецепт опублікований у Facebook.
Брускетти з помідорами по-грецькому
Помідори помити, видалити плодоніжки, скласти в керамічну форму для запікання. Зверху покласти сир, посипати спеціями, полити олією. Запікати 20−25 хвилин при 180−190 градусах. Запечену масу розім'яти виделкою. Багет нарізати, при бажанні підсушити. Викласти сирно-помідорну суміш, прикрасити листям базиліка.
- Помідори черрі — 300 г;
- Сир фета або овеча бринза — 80 г;
- Гречаний багет або інший хліб;
- Суміш спецій «Мірудія» — 1 ч. л.;
- Конопляна олія — 2 ст. л.;
- Базилік — для декору.
За словами шеф-кухаря, в сирно-помідорну основу при бажанні можна додати тигрових креветок, куряче філе або м'ясо індички.
Догляд за побутовою кухонною технікою часом буває досить складним, проте поради практиків дозволяють легко справитися з будь-яким викликом, передають Патріоти України. Наприклад, багато господинь звикли довіряти Інтернет-блогерам, які охоче діляться вл...
Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...