Здається, що відварити картоплю справа елементарна. Але навіть тут є типова помилка, яку допускають на самому початку - занурення бульб у холодну воду. Насправді це зменшує користь готової страви, Патріоти України.
Правильніше — кидати картоплю одразу у киплячу воду. Це:
Спробуй додати до води півсклянки соку лимона. Це:
Не всі сорти підходять для всіх страв:
Кухонні рушники - незамінний атрибут будь-якої кухні, але з часом вони часто втрачають свій привабливий вигляд через різноманітні плями. Навіть регулярне прання не завжди допомагає впоратися з найстійкішими забрудненнями. Однак не поспішайте їх викидат...
Волоські горіхи - не просто смачний перекус, а справжній щит для вашого серця. Науковці довели, що регулярне вживання цього продукту може суттєво знизити рівень "поганого" холестерину й зміцнити серцево-судинну систему, передають Патріоти України. Досл...