Одне "порожнє прання" усуне неприємний запах у пральній машині: Ось що треба залити в барабан

При тривалому використанні в пральній машині може виникнути неприємний запах. Проте з ним впорається одне "порожнє прання" із "секретним" інгредієнтом у барабані, передають Патріоти України.

Щоб усунути сморід з пральної машини, скористайтеся ефективним лайфхаком з оцтом. Про це розповідає видання Express.

Звичайний столовий оцет часто використовується при прибиранні будинку. Допоможе цей інгредієнт і з проблемою неприємного запаху у пральній машині. Оцет стане чудовою альтернативою дорогим магазинним засобам.

Неприємний запах у пральній машині: як прибрати

Щоб використовувати екологічно чистий інгредієнт для очищення пральної машини, просто встановіть режим прання з найвищою температурою, він зазвичай найтриваліший. Додайте близько 950 мл оцту прямо в барабан, запустіть процес. Після завершення прання залиште дверцята машини відчиненими, щоб вони просушилися на повітрі.

Крім того, рекомендується протерти дверцята та гумові ущільнювачі приладу тим же оцтом і вологою ганчіркою. До слова, оцет додають і при пранні речей, всупереч поширеній думці, рідина не залишає різкого аромату на одязі.

Ви будете здивовані! Що улюблений жанр фільмів може розповісти про ваш мозок - дослідження

субота, 28 вересень 2024, 22:10

Учені встановили, що вибір жанру фільмів пов'язаний із тим, як мозок обробляє емоції. Про це пише доктор філософії, експерт із сенсорних досліджень у Ньюфаундленді Ейнслі Хоторн у своєму матеріалі для видання Psychology Today із посиланням на нещодавнє...

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...