Картопляне пюре - класика на наших кухнях. Напевно, ви готували його мільйон разів. Чи можна його зробити ще смачнішим та ароматнішим? Так, якщо скористатися хитрістю від "Важно знать", передають Патріоти України.
Для початку потрібно вибрати незіпсовану картоплю, яка добре розварюється. Її потрібно помити, почистити, залити гарячою водою та поставити на вогонь. До картоплі потрібно відразу додати трохи солі, лавровий лист і горошки чорного перцю. Саме ці приправи додадуть картоплі неповторного смаку.
Коли картопля звариться до готовності, необхідно вилити всю рідину — потрібно, щоб картопля була сухою. Щоб позбутися зайвої води, можна використовувати друшляк або сито.
Для м’якої та пишної текстури потовчіть картоплю за допомогою товкачки. Тільки так можна отримати ніжну та повітряну страву.
І найголовніший момент – додавання секретного молочного соусу до картопляного пюре. На повільному вогні підігрійте молоко і додайте трохи мускатного горіха. Це надасть страві неймовірного аромату та робить пюре більш насиченим. До того ж ви страва буде просто тане в роті.
Таку картоплю краще подавати гарячою, одразу після приготування — саме в цей момент вона буде найбільш ніжною та ароматною. Але навіть вчорашня картопля з цими хитрощами буде неймовірно смачною.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...