Один інгредієнт, який і так є на вашій кухні, зробить печінку нереально м’якою - секрети приготування

Як приготувати печінку смачно

Такий продукт, як печінка, можна приготувати дуже смачним та соковитим. Для цього лише потрібно знати про одну деталь. Знадобиться звичайний інгредієнт, який є на кожній кухні. Мова про цукор.

Нарізаємо печінку, як зазвичай, та обвалюємо шматочки спершу в цукрі, а потім в борошні. Залишилось лише розігріти сковороду та викласти печінку.

З цим методом підготовки смажити печінку треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороді, тоді цукор згорить, а печінка точно буде сухою та гіркуватою.

ТОП-5 речей, про які шкодують люди в старості! Ви не хочете пережити це!

середа, 17 вересень 2025, 8:15

Життя - це неймовірна подорож, але часом ми не розуміємо, наскільки важливі наші вибори до того, як настане старість. Багато людей, доживши до похилого віку, усвідомлюють, що могли б зробити щось по-іншому. Дізнайтесь, про що шкодують люди в старості, ...

Цукрозамінники "вбивають" мозок! Вчені шокували результатами дослідження

середа, 17 вересень 2025, 7:45

Як показало довготривале дослідження серед людей середнього та похилого віку, вживання низькокалорійних та безкалорійних штучних підсолоджувачів може шкодити когнітивним функціям. Про це пише лікар гастроентеролог-дієтолог Олег Швець, передають Патріот...