Один інгредієнт, який і так є на вашій кухні, зробить печінку нереально м’якою - секрети приготування

Як приготувати печінку смачно

Такий продукт, як печінка, можна приготувати дуже смачним та соковитим. Для цього лише потрібно знати про одну деталь. Знадобиться звичайний інгредієнт, який є на кожній кухні. Мова про цукор.

Нарізаємо печінку, як зазвичай, та обвалюємо шматочки спершу в цукрі, а потім в борошні. Залишилось лише розігріти сковороду та викласти печінку.

З цим методом підготовки смажити печінку треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороді, тоді цукор згорить, а печінка точно буде сухою та гіркуватою.

Варто знати! Як зберегти тепло вдома під час відключень світла

п’ятниця, 28 листопад 2025, 12:15

Зими в Україні бувають суворими, а відключення електрики можуть залишити будинок холодним. Експерти радять кілька простих способів, які допоможуть зберегти тепло навіть без опалення, передають Патріоти України. Експерти наголошують: навіть під час трив...

Буде як новий: Як позбутися накипу в чайнику за лічені хвилини без хімії

п’ятниця, 28 листопад 2025, 11:45

Накип у чайнику - проблема, з якою стикається кожна господиня. Він не лише псує смак води та напоїв, а й значно скорочує термін служби самого чайника, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Більшість магазинних засобів містять агресивну хімію...