Один інгредієнт, який і так є на вашій кухні, зробить печінку нереально м’якою - секрети приготування

Як приготувати печінку смачно

Такий продукт, як печінка, можна приготувати дуже смачним та соковитим. Для цього лише потрібно знати про одну деталь. Знадобиться звичайний інгредієнт, який є на кожній кухні. Мова про цукор.

Нарізаємо печінку, як зазвичай, та обвалюємо шматочки спершу в цукрі, а потім в борошні. Залишилось лише розігріти сковороду та викласти печінку.

З цим методом підготовки смажити печінку треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороді, тоді цукор згорить, а печінка точно буде сухою та гіркуватою.

Народні прикмети на 11 грудня: Що наші пращури уникали у день одного з найшанованіших українських святих, аби не накликати біду (численні забобони), а що навпаки - робили обов'язково

четвер, 11 грудень 2025, 7:09

Православна церква України 11 грудня за новим стилем (24 грудня за старим) вшановує пам'ять святого Никона Сухого, ченця Києво-Печерської Лаври. У народному календарі - Никонів день. . *** . 1096 рокупід час нападу половців на Київ чернець потрапив ...

Не робіть помилок! Де не можна ставити живу ялинку - швидко обсиплеться

четвер, 11 грудень 2025, 6:51

У період новорічної підготовки більшість уже прикрашає домівку або планує встановлювати ялинку найближчими днями. Правильне місце для дерева має не менше значення, ніж вибір прикрас чи самої ялинки, передають Патріоти України. Невдале розташування може...