Один інгредієнт, який і так є на вашій кухні, зробить печінку нереально м’якою - секрети приготування

Як приготувати печінку смачно

Такий продукт, як печінка, можна приготувати дуже смачним та соковитим. Для цього лише потрібно знати про одну деталь. Знадобиться звичайний інгредієнт, який є на кожній кухні. Мова про цукор.

Нарізаємо печінку, як зазвичай, та обвалюємо шматочки спершу в цукрі, а потім в борошні. Залишилось лише розігріти сковороду та викласти печінку.

З цим методом підготовки смажити печінку треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороді, тоді цукор згорить, а печінка точно буде сухою та гіркуватою.

Водіям на замітку! Як швидко охолодити авто під час спеки

понеділок, 9 червень 2025, 10:57

Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...

Перевірте себе! Улюблена кава може розповісти про характер людини

понеділок, 9 червень 2025, 9:57

Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...