Підлива - це особливий вид соусу, який збагатить будь-який гарнір та підкреслить смак основної страви, наприклад, смачних котлет. Багато кулінарів мають свої способи, як зробити її наваристою та густою - зазвичай це борошно або крохмаль, передають Патріоти України.
Звичайна гірчиця не лише робить підливу густішою, а й збагачує її смак. Також вона ідеально поєднується з гарнірами. Як правило, до підливи додають столову ложку гірчиці. В залежності від власних уподобань, можете спробувати додавати як менше, так і більше. Єдине що, при збільшенні пропорції слід бути обережними, адже гірчиця має свій смак, і він може сильно вплинути на смак загальної страви.
Гостроту приправи обирайте на свій смак. Любителі пікантних ноток оцінять додавати міцну гірчицю. А ось поціновувачам м’якших смаків варто віддати перевагу французькій гірчиці.
У вирі тривожних подій, коли кожен день може приносити нові виклики та невизначеність, відчуття постійного стресу стало, на жаль, знайомим багатьом українцям. Війна впливає на всі аспекти нашого життя, викликаючи емоційну напругу, страх і тривогу за ма...
Лікар Національної служби охорони здоров’я Великої Британії (NHS) Сурадж Кукадія розкрив п’ять ключових ознак раку і порадив звернутися до терапевта загальної практики негайно, якщо у вас є будь-які з цих симптомів, передають Патріоти України. За слова...