Один копійчаний інгредієнт зробить підливу смачнішою, ніж у бабусі - кулінарна хитрість

Підлива - це особливий вид соусу, який збагатить будь-який гарнір та підкреслить смак основної страви, наприклад, смачних котлет. Багато кулінарів мають свої способи, як зробити її наваристою та густою - зазвичай це борошно або крохмаль, передають Патріоти України.

Цей продукт теж може вплинути на текстуру страви

Звичайна гірчиця не лише робить підливу густішою, а й збагачує її смак. Також вона ідеально поєднується з гарнірами. Як правило, до підливи додають столову ложку гірчиці. В залежності від власних уподобань, можете спробувати додавати як менше, так і більше. Єдине що, при збільшенні пропорції слід бути обережними, адже гірчиця має свій смак, і він може сильно вплинути на смак загальної страви.

Гостроту приправи обирайте на свій смак. Любителі пікантних ноток оцінять додавати міцну гірчицю. А ось поціновувачам м’якших смаків варто віддати перевагу французькій гірчиці.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...