Один копійчаний інгредієнт зробить підливу смачнішою, ніж у бабусі - кулінарна хитрість

Підлива - це особливий вид соусу, який збагатить будь-який гарнір та підкреслить смак основної страви, наприклад, смачних котлет. Багато кулінарів мають свої способи, як зробити її наваристою та густою - зазвичай це борошно або крохмаль, передають Патріоти України.

Цей продукт теж може вплинути на текстуру страви

Звичайна гірчиця не лише робить підливу густішою, а й збагачує її смак. Також вона ідеально поєднується з гарнірами. Як правило, до підливи додають столову ложку гірчиці. В залежності від власних уподобань, можете спробувати додавати як менше, так і більше. Єдине що, при збільшенні пропорції слід бути обережними, адже гірчиця має свій смак, і він може сильно вплинути на смак загальної страви.

Гостроту приправи обирайте на свій смак. Любителі пікантних ноток оцінять додавати міцну гірчицю. А ось поціновувачам м’якших смаків варто віддати перевагу французькій гірчиці.

Народні прикмети на 6 серпня: що українці традиційно робили на Другий Спас

середа, 6 серпень 2025, 7:11

6 серпня за новим церковним календарем (19 серпня за старим) - Преображення Господнє. В народі - Яблучний Спас, або Другий Спас. За старим календарним стилем - що можна і не можна робити в день пам'яті святих князів-страстотерпців Бориса і Гліба. Преоб...

Психологічний тест: який у вас стиль спілкування? Оберіть птаха і дізнайтеся

середа, 6 серпень 2025, 5:40

Наш вибір багато розповідає про риси характеру, цінності та недоліки. Простий особистісний тест допоможе оцінити ваші комунікативні навички. Перед вами чотири різні птахи - оберіть одного і дізнайтеся, як ви спілкуєтесь. Удачі, передають Патріоти Украї...