Один нехитрий інгредієнт, з яким омлет буде вдвічі пишнішим без будь-якої соди

Сніданок має бути не лише ситним, а й корисним. Тому багато хто віддає перевагу омлету під час ранкового прийому їжі, передають Патріоти України.

Далеко не завжди у господарок виходить пишна і гарна страва. Однак секрет приготування простий і криється в одному інгредієнті, який зробить сніданок лише кращим.

Подробиці

Як відомо, в омлет можна додати все, що душа забажає: гриби, сир, зелень. Але всі старання будуть даремними, якщо страва прямо на сковорідці розпадеться на шматочки.

Щоб уникнути таких неприємностей, зазвичай в суміш додають трохи соди. Але цього робити не варто, оскільки в результаті страва може гірчити.

Рекомендується обійтись іншим продуктом. Для пишноти омлету варто брати мінералку.

Досвідчені господині стверджують, що саме газована вода додасть об’єму та легкості.

Такий ефект досягається завдяки тому, що бульбашки повітря випаровуються при нагріванні і цим активно піднімають білок.

Додавати цей компонент варто у невеликій кількості. Буде достатньо лише однієї столової ложки.

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті курячі котлети

вівторок, 16 липень 2024, 6:12

Курячі котлети - прості та одночасно дуже смачні. Рецепт на всі часи для дорослих та дітей, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. У мисці потрібно змішати масло, часник, тертий сир, подрібнену зелень. Щоб було легше, масло треба брат...

Пізнавання себе та оточуючих: Як трактує психологія людей за манерою швидко та повільно їсти, а також не доїдати порцію

вівторок, 16 липень 2024, 5:40

Психологи вже давно визнали, що манери прийому їжі є природним та часто несвідомим продовженням найяскравіших якостей і рис характеру, констатують Патріоти України. . Як правило, «повільні їдці» - це люди, які вважають за краще жити сьогоденням і насо...