
Сніданок має бути не лише ситним, а й корисним. Тому багато хто віддає перевагу омлету під час ранкового прийому їжі, передають Патріоти України.
Далеко не завжди у господарок виходить пишна і гарна страва. Однак секрет приготування простий і криється в одному інгредієнті, який зробить сніданок лише кращим.
Як відомо, в омлет можна додати все, що душа забажає: гриби, сир, зелень. Але всі старання будуть даремними, якщо страва прямо на сковорідці розпадеться на шматочки.
Щоб уникнути таких неприємностей, зазвичай в суміш додають трохи соди. Але цього робити не варто, оскільки в результаті страва може гірчити.
Рекомендується обійтись іншим продуктом. Для пишноти омлету варто брати мінералку.
Досвідчені господині стверджують, що саме газована вода додасть об’єму та легкості.
Такий ефект досягається завдяки тому, що бульбашки повітря випаровуються при нагріванні і цим активно піднімають білок.
Додавати цей компонент варто у невеликій кількості. Буде достатньо лише однієї столової ложки.
Ви коли-небудь ловили себе на думці, що у вашому житті чогось не вистачає, але складно зрозуміти - чого саме? Цей простий психологічний тест допоможе побачити приховані потреби з несподіваного ракурсу, передають Патріоти України. Перед вами п’ять різни...
Якщо ваш кіт кричить на одного з членів сім’ї більше, ніж на інших, ви не вигадуєте. Нове дослідження показує: коти значно частіше нявкають при зустрічі з чоловіками. І причина смішно проста - чоловіки гірше помічають ледь помітні сигнали котів, тому т...