Один нехитрий інгредієнт, з яким омлет буде вдвічі пишнішим без будь-якої соди

Сніданок має бути не лише ситним, а й корисним. Тому багато хто віддає перевагу омлету під час ранкового прийому їжі, передають Патріоти України.

Далеко не завжди у господарок виходить пишна і гарна страва. Однак секрет приготування простий і криється в одному інгредієнті, який зробить сніданок лише кращим.

Подробиці

Як відомо, в омлет можна додати все, що душа забажає: гриби, сир, зелень. Але всі старання будуть даремними, якщо страва прямо на сковорідці розпадеться на шматочки.

Щоб уникнути таких неприємностей, зазвичай в суміш додають трохи соди. Але цього робити не варто, оскільки в результаті страва може гірчити.

Рекомендується обійтись іншим продуктом. Для пишноти омлету варто брати мінералку.

Досвідчені господині стверджують, що саме газована вода додасть об’єму та легкості.

Такий ефект досягається завдяки тому, що бульбашки повітря випаровуються при нагріванні і цим активно піднімають білок.

Додавати цей компонент варто у невеликій кількості. Буде достатньо лише однієї столової ложки.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...