
Сніданок має бути не лише ситним, а й корисним. Тому багато хто віддає перевагу омлету під час ранкового прийому їжі, передають Патріоти України.
Далеко не завжди у господарок виходить пишна і гарна страва. Однак секрет приготування простий і криється в одному інгредієнті, який зробить сніданок лише кращим.
Як відомо, в омлет можна додати все, що душа забажає: гриби, сир, зелень. Але всі старання будуть даремними, якщо страва прямо на сковорідці розпадеться на шматочки.
Щоб уникнути таких неприємностей, зазвичай в суміш додають трохи соди. Але цього робити не варто, оскільки в результаті страва може гірчити.
Рекомендується обійтись іншим продуктом. Для пишноти омлету варто брати мінералку.
Досвідчені господині стверджують, що саме газована вода додасть об’єму та легкості.
Такий ефект досягається завдяки тому, що бульбашки повітря випаровуються при нагріванні і цим активно піднімають білок.
Додавати цей компонент варто у невеликій кількості. Буде достатньо лише однієї столової ложки.
Якщо ви любите кулінарні експерименти, цей рецепт точно вас здивує! Виявляється, майонез можна приготувати не лише з сирих яєць, а й на основі смаженої яєчні. Результат - кремоподібний, ароматний соус, який може конкурувати з найкращими магазинними вар...
Виявляється, наші ноги можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо! Форма стопи і положення пальців допомагають виявити риси характеру, а також попереджають про можливі проблеми зі здоров’ям, передають Патріоти України. Селянська стопа. Римська ст...