Один нехитрий інгредієнт, з яким омлет буде вдвічі пишнішим без будь-якої соди

Сніданок має бути не лише ситним, а й корисним. Тому багато хто віддає перевагу омлету під час ранкового прийому їжі, передають Патріоти України.

Далеко не завжди у господарок виходить пишна і гарна страва. Однак секрет приготування простий і криється в одному інгредієнті, який зробить сніданок лише кращим.

Подробиці

Як відомо, в омлет можна додати все, що душа забажає: гриби, сир, зелень. Але всі старання будуть даремними, якщо страва прямо на сковорідці розпадеться на шматочки.

Щоб уникнути таких неприємностей, зазвичай в суміш додають трохи соди. Але цього робити не варто, оскільки в результаті страва може гірчити.

Рекомендується обійтись іншим продуктом. Для пишноти омлету варто брати мінералку.

Досвідчені господині стверджують, що саме газована вода додасть об’єму та легкості.

Такий ефект досягається завдяки тому, що бульбашки повітря випаровуються при нагріванні і цим активно піднімають білок.

Додавати цей компонент варто у невеликій кількості. Буде достатньо лише однієї столової ложки.

Поставте це у ванній - і запахи зникнуть за лічені хвилини

вівторок, 9 грудень 2025, 7:15

Помістіть у ванну кімнату простий натуральний ароматизатор - і забудьте про хімічні освіжувачі. Старомодний, але дієвий метод повертається, адже він безпечний, дешевий та працює краще за покупні засоби, передають Патріоти України. У ванній кімнаті завж...

Народні прикмети на 9 грудня. Зачаття Пресвятої Богородиці, що треба зробити, а чого варто уникати на велике церковне свято. Особливу увагу приділяють жінкам

вівторок, 9 грудень 2025, 7:08

Християни східного обряду 9 грудня за новим стилем (22 грудня за старим) відзначають зачаття Пресвятої Богородиці та згадують святу Анну, матір Діви Марії. У народному календарі - Анна Темна, Анна Зимова. За старих часів цього дня намагалися всіляко об...