Один несподіваний інгредієнт - і тушковану капусту зметуть за секунди

Що додати до тушкованої капусти, щоб вона вийшла ідеальною

У це складно повірити, але вам допоможе… звичайне яйце. Саме його додають досвідчені кулінари, щоб вразити своїх гостей смачною та водночас бюджетною стравою.

Вам потрібно розділити білок та жовток і збити їх окремо. Додати їх потрібно на останньому етапі приготування, коли капуста практично готова. Яйце разом з капустою необхідно тушкувати не більше 5-7 хвилин.

Якщо ви не хочете відокремлювати жовток від білка, збийте його до однорідності та поступово додавайте в капусту. Ретельно перемішайте все та залиште страву тушкуватись до готовності. Яйце не лише покращить смак тушкованої капусти, а і її текстуру. Страва вийде легкою, повітряною і дуже апетитною.

А ви це знали? Притягують біди! Які речі і чому не можна класти на кухонний стіл

вівторок, 28 жовтень 2025, 12:05

Наші пращури завжди вважали обідній стіл особливим предметом, наділеним сильною енергетикою. Це було місце єднання родини та символ достатку, передають Патріоти України. Саме тому існує багато народних прикмет, що регламентують, які предмети категоричн...

Хочете заснути швидше? Надіньте шкарпетки - наука підтвердила ефект!

вівторок, 28 жовтень 2025, 11:27

Вчені з’ясували, що найпростіший спосіб заснути швидше - це просто надягнути шкарпетки перед сном, передають Патріоти України. Як повідомляє Tom’s Guide, теплі ноги допомагають розширити кровоносні судини, завдяки чому кров приливає до кінцівок і загал...