Один несподіваний інгредієнт - і тушковану капусту зметуть за секунди

Що додати до тушкованої капусти, щоб вона вийшла ідеальною

У це складно повірити, але вам допоможе… звичайне яйце. Саме його додають досвідчені кулінари, щоб вразити своїх гостей смачною та водночас бюджетною стравою.

Вам потрібно розділити білок та жовток і збити їх окремо. Додати їх потрібно на останньому етапі приготування, коли капуста практично готова. Яйце разом з капустою необхідно тушкувати не більше 5-7 хвилин.

Якщо ви не хочете відокремлювати жовток від білка, збийте його до однорідності та поступово додавайте в капусту. Ретельно перемішайте все та залиште страву тушкуватись до готовності. Яйце не лише покращить смак тушкованої капусти, а і її текстуру. Страва вийде легкою, повітряною і дуже апетитною.

А ви це знали? Чому літаки залишають білі смуги у небі

субота, 13 грудень 2025, 12:26

Принцип, за яким літаки тримаються у повітрі, давно ні для кого не є ані секретом, ані дивом. Тим більше вражає, що білі сліди, які залишаються за крилатими машинами у небі, досі здаються людям загадковими і навіть стають основою для різних теорій змов...

Що ви побачите першим: саксофоніста чи жіноче обличчя? Відповідь розкриє вашу особистість!

субота, 13 грудень 2025, 12:09

Цей тест на особистість заснований на оптичних ілюзіях. Дослідження показують, що спосіб, яким ми сприймаємо такі зображення, може бути пов’язаний з домінантною півкулею мозку, передають Патріоти України. Людський мозок складається з двох півкуль, які ...