
У це складно повірити, але вам допоможе… звичайне яйце. Саме його додають досвідчені кулінари, щоб вразити своїх гостей смачною та водночас бюджетною стравою.
Вам потрібно розділити білок та жовток і збити їх окремо. Додати їх потрібно на останньому етапі приготування, коли капуста практично готова. Яйце разом з капустою необхідно тушкувати не більше 5-7 хвилин.
Якщо ви не хочете відокремлювати жовток від білка, збийте його до однорідності та поступово додавайте в капусту. Ретельно перемішайте все та залиште страву тушкуватись до готовності. Яйце не лише покращить смак тушкованої капусти, а і її текстуру. Страва вийде легкою, повітряною і дуже апетитною.
Вчені виявили ідеальний режим прання у машинці, щоб продовжити свіжість вашого одягу, передають Патріоти України. У дослідженні, проведеному у партнерстві з Procter and Gamble, Університет Лідса пропонує використовувати найхолодніший і найкоротший цикл...
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...