Один несподіваний інгредієнт - і тушковану капусту зметуть за секунди

Що додати до тушкованої капусти, щоб вона вийшла ідеальною

У це складно повірити, але вам допоможе… звичайне яйце. Саме його додають досвідчені кулінари, щоб вразити своїх гостей смачною та водночас бюджетною стравою.

Вам потрібно розділити білок та жовток і збити їх окремо. Додати їх потрібно на останньому етапі приготування, коли капуста практично готова. Яйце разом з капустою необхідно тушкувати не більше 5-7 хвилин.

Якщо ви не хочете відокремлювати жовток від білка, збийте його до однорідності та поступово додавайте в капусту. Ретельно перемішайте все та залиште страву тушкуватись до готовності. Яйце не лише покращить смак тушкованої капусти, а і її текстуру. Страва вийде легкою, повітряною і дуже апетитною.

Народні прикмети на 28 листопада, традиції та заборони на Сойкін день

п’ятниця, 28 листопад 2025, 7:08

28 листопада за новим церковним календарем згадують святого сповідника Стефана Нового. У народному календарі - Сойкін день. . ***. Преподобномученик Стефан Новий народився 715 року в Константинополі. Це були часи, коли у Візантійській імперії панувало ...

А ви це знали? Які рослини не можна тримати на кухні і чому

п’ятниця, 28 листопад 2025, 6:45

Квіти та кімнатні рослини на кухні створюють затишок і радують око, але не всі з них безпечні там, де готують їжу. Деякі з них виділяють токсичні речовини, викликають алергію або створюють ризик випадкового отруєння - особливо якщо вдома є діти чи дома...