Улюблене багатьма картопляне пюре можна приготувати по-різному, передають Патріоти України.
Яка картопля підійде для пюре
Домогтися однорідності та пишності пюре вийде у разі, якщо вибирати для приготування крохмалисті сорти.
Картопля має бути зі світлою м’якоттю і мати шкірку світло-коричневого кольору.
Крохмалисті сорти картоплі добре розварюються, і пюре вийде потрібної пишності.
Для приготування пюре краще не використовувати картоплю з червоною шкіркою, інакше страва вийде з грудочками.
Що додати у пюре для пишності
Більш повітряним та пишним пюре зробить вершкове масло. Його точно не потрібно шкодувати під час приготування страви. Продукт має бути високої жирності і не нижче 72%.
Вершкове масло додасть пюре вершковості, зробить смак більш насиченим та ніжним.
Пюре буде ароматніше, якщо додати трохи теплого молока, а краще жирних вершків. Холодне молоко чи вершки зроблять пюре клейким, його доведеться довше перемішувати.
Господині не бояться експериментувати та кладуть у пюре сир, гриби, цибулю, сметану чи майонез, щоб отримати новий смак та аромат.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...