Один продукт зробить пюре ще ніжнішим і повітрянішим

Улюблене багатьма картопляне пюре можна приготувати по-різному, передають Патріоти України.

Спробуйте приготувати його ще смачніше, від чого смак страви буде більш насиченим та ароматним.

Подробиці

Яка картопля підійде для пюре

Домогтися однорідності та пишності пюре вийде у разі, якщо вибирати для приготування крохмалисті сорти.

Картопля має бути зі світлою м’якоттю і мати шкірку світло-коричневого кольору.

Крохмалисті сорти картоплі добре розварюються, і пюре вийде потрібної пишності.

Для приготування пюре краще не використовувати картоплю з червоною шкіркою, інакше страва вийде з грудочками.

Що додати у пюре для пишності

Більш повітряним та пишним пюре зробить вершкове масло. Його точно не потрібно шкодувати під час приготування страви. Продукт має бути високої жирності і не нижче 72%.

Вершкове масло додасть пюре вершковості, зробить смак більш насиченим та ніжним.

Пюре буде ароматніше, якщо додати трохи теплого молока, а краще жирних вершків. Холодне молоко чи вершки зроблять пюре клейким, його доведеться довше перемішувати.

Господині не бояться експериментувати та кладуть у пюре сир, гриби, цибулю, сметану чи майонез, щоб отримати новий смак та аромат.

Хіти тижня. Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сьогодні не варто позичати сіль і цукор, тим більше - гроші

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:05

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...

Дещо в списку може здивувати! Названо продукти, які завдають довгострокової шкоди печінці

п’ятниця, 22 листопад 2024, 6:50

Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...