Улюблене багатьма картопляне пюре можна приготувати по-різному, передають Патріоти України.
Яка картопля підійде для пюре
Домогтися однорідності та пишності пюре вийде у разі, якщо вибирати для приготування крохмалисті сорти.
Картопля має бути зі світлою м’якоттю і мати шкірку світло-коричневого кольору.
Крохмалисті сорти картоплі добре розварюються, і пюре вийде потрібної пишності.
Для приготування пюре краще не використовувати картоплю з червоною шкіркою, інакше страва вийде з грудочками.
Що додати у пюре для пишності
Більш повітряним та пишним пюре зробить вершкове масло. Його точно не потрібно шкодувати під час приготування страви. Продукт має бути високої жирності і не нижче 72%.
Вершкове масло додасть пюре вершковості, зробить смак більш насиченим та ніжним.
Пюре буде ароматніше, якщо додати трохи теплого молока, а краще жирних вершків. Холодне молоко чи вершки зроблять пюре клейким, його доведеться довше перемішувати.
Господині не бояться експериментувати та кладуть у пюре сир, гриби, цибулю, сметану чи майонез, щоб отримати новий смак та аромат.
Більшість людей втрачають зір із віком, але майже ніхто не знає, які саме продукти допомагають зберегти здоров’я очей. Офтальмолог і дієтолог розкрили п’ятірку необхідних продуктів для зору, про які ви, ймовірно, навіть не здогадувалися, передають Патр...
Ваша дитина дивує вас з перших днів? Можливо, перед вами - майбутній геній. Деякі діти з раннього віку демонструють риси, які можуть вказувати на високий рівень інтелекту. І хоча кожна дитина унікальна, ці шість ознак можуть допомогти вам помітити щось...