Весь секрет - у одній добавці, яка зробить овочі дуже хрусткими, а ще вбереже банки від мікробів, передають Патріоти України.
Мова йде про дубове листя. Обираючи спеції для консервації, кулінари дотримуються переважно класичного набору: парасольки кропу, зубчики часнику, листя. Але мало хто знає, що в банку до огірків можна і треба додавати ще й дубове листя. Цей компонент робить огірки більш щільними. Також він зводить ризик бродіння до мінімуму.
Вистачить двох-трьох листочків на банку — і дубильні речовини з рослини захистять огірочки. Вони залишаться хрусткими навіть за кілька місяців.
Листя для консервації треба збирати з дерев, що ростуть якомога далі від доріг та підприємств. Краще для консервації використовувати молоденькі листочки — ті, що ростуть на кінцях пагонів. Перед засолюванням або маринуванням листочки миються та обдаються окропом.
Президент України Володимир Зеленський зазначив, що мир неможливо досягти за один день. Він підкреслив важливість чітких гарантій безпеки. Про це завив президент України Володимир Зеленський, передають Патріоти України. Володимир Зеленський зазначив, щ...
Цей особистісний тест дозволить вам дізнатися: ви зосереджені на собі чи на інших? Оберіть одну із трьох повітряних куль, що зображено на малюнку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вибір розповість, як ваша сутність впливає на ухвалення р...