Весь секрет - у одній добавці, яка зробить овочі дуже хрусткими, а ще вбереже банки від мікробів, передають Патріоти України.
Мова йде про дубове листя. Обираючи спеції для консервації, кулінари дотримуються переважно класичного набору: парасольки кропу, зубчики часнику, листя. Але мало хто знає, що в банку до огірків можна і треба додавати ще й дубове листя. Цей компонент робить огірки більш щільними. Також він зводить ризик бродіння до мінімуму.
Вистачить двох-трьох листочків на банку — і дубильні речовини з рослини захистять огірочки. Вони залишаться хрусткими навіть за кілька місяців.
Листя для консервації треба збирати з дерев, що ростуть якомога далі від доріг та підприємств. Краще для консервації використовувати молоденькі листочки — ті, що ростуть на кінцях пагонів. Перед засолюванням або маринуванням листочки миються та обдаються окропом.
Вибір часу для миття волосся часто стає справжньою дилемою. Хтось віддає перевагу ранку, щоб освіжитися, інші - вечору, щоб уникнути поспіху вранці. Але чи справді це має значення для здоров’я волосся? Трихолог Мартина Побута пояснює, на що звертати ув...
Турбулентність - одна з найчастіших причин стресу під час польоту, хоча вона цілком безпечна. Різкі коливання літака можуть зробити подорож неприємною, але вибір правильного місця у салоні допоможе мінімізувати дискомфорт, передають Патріоти України. ...