Кожен, хто готує котлети, має свої секрети соковитості фаршу. Разом із ProstoWay ділимось цікавим лайфхаком. Він полягає у тому, щоб додати до м’ясної складової яблуко, передають Патріоти України.
Коли мова йде про котлети, мало хто одразу подумає про яблуко. Але поєднати їх — чудова ідея. Такий кулінарний лайфхак часто застосовують, коли готують котлети з баранини.
Саме баранина для наших широт є дещо специфічним і незвичним продуктом. І з яблуком вона добре смакує. Такі котлети будуть неймовірно соковитими.
Але необов’язково класти яблуко саме до баранини — так можна робити і з іншими видами м’яса. Смак стане неймовірно насиченим та яскравим.
Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання, окрім забезпечення соковитості. Воно знижує жирність. Тому це буде дуже актуально для деяких видів фаршу. Рекомендується для котлет обирати кислі яблука. Їх перед цим чистять та натирають на тертці.
Авіаперельоти стали буденністю для багатьох людей, і при виборі місця пасажири зазвичай керуються зручністю - одні надають перевагу проходу, інші - вікну. Але колишня бортпровідниця С'єрра Мітт попереджає: те, що здається найзручнішим, може бути найнеб...
Ви завжди вибираєте правий бік ліжка? Або незалежно від розташування ліжка, завжди лягаєте на лівий бік? Виявляється, це важливіше, ніж ви думаєте. Вчені довели, що сторона ліжка, на якій ми найчастіше спимо, багато говорить про нашу особистість. Резул...