Кожен, хто готує котлети, має свої секрети соковитості фаршу. Разом із ProstoWay ділимось цікавим лайфхаком. Він полягає у тому, щоб додати до м’ясної складової яблуко, передають Патріоти України.
Коли мова йде про котлети, мало хто одразу подумає про яблуко. Але поєднати їх — чудова ідея. Такий кулінарний лайфхак часто застосовують, коли готують котлети з баранини.
Саме баранина для наших широт є дещо специфічним і незвичним продуктом. І з яблуком вона добре смакує. Такі котлети будуть неймовірно соковитими.
Але необов’язково класти яблуко саме до баранини — так можна робити і з іншими видами м’яса. Смак стане неймовірно насиченим та яскравим.
Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання, окрім забезпечення соковитості. Воно знижує жирність. Тому це буде дуже актуально для деяких видів фаршу. Рекомендується для котлет обирати кислі яблука. Їх перед цим чистять та натирають на тертці.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...