Кожен, хто готує котлети, має свої секрети соковитості фаршу. Разом із ProstoWay ділимось цікавим лайфхаком. Він полягає у тому, щоб додати до м’ясної складової яблуко, передають Патріоти України.
Коли мова йде про котлети, мало хто одразу подумає про яблуко. Але поєднати їх — чудова ідея. Такий кулінарний лайфхак часто застосовують, коли готують котлети з баранини.
Саме баранина для наших широт є дещо специфічним і незвичним продуктом. І з яблуком вона добре смакує. Такі котлети будуть неймовірно соковитими.
Але необов’язково класти яблуко саме до баранини — так можна робити і з іншими видами м’яса. Смак стане неймовірно насиченим та яскравим.
Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання, окрім забезпечення соковитості. Воно знижує жирність. Тому це буде дуже актуально для деяких видів фаршу. Рекомендується для котлет обирати кислі яблука. Їх перед цим чистять та натирають на тертці.
Психологічні тести допомагають легко визначити, у чому наші сильні та слабкі сторони. Сьогодні ми зосередимося на ваших сильних рисах особистості. Просто подивіться на зображення та оберіть одну з рослин, яку хотіли б бачити у своїй квартирі. Не задуму...
Манікюр - це не лише питання краси, а й спосіб вираження себе та свого ставлення до світу. Погляньте на зображення з різними дизайнами нігтів і оберіть той, який вам найбільше подобається. Пам’ятайте - перше враження важливе, передають Патріоти України...