Один простий продукт - і котлети будуть неймовірно соковитими! Цікавий лайфхак

Кожен, хто готує котлети, має свої секрети соковитості фаршу. Разом із ProstoWay ділимось цікавим лайфхаком. Він полягає у тому, щоб додати до м’ясної складової яблуко, передають Патріоти України.

Для чого в котлетний фарш додавати яблуко

Коли мова йде про котлети, мало хто одразу подумає про яблуко. Але поєднати їх — чудова ідея. Такий кулінарний лайфхак часто застосовують, коли готують котлети з баранини.

Саме баранина для наших широт є дещо специфічним і незвичним продуктом. І з яблуком вона добре смакує. Такі котлети будуть неймовірно соковитими.

Але необов’язково класти яблуко саме до баранини — так можна робити і з іншими видами м’яса. Смак стане неймовірно насиченим та яскравим.

Яблуко в складі фаршу має ще одне завдання, окрім забезпечення соковитості. Воно знижує жирність. Тому це буде дуже актуально для деяких видів фаршу. Рекомендується для котлет обирати кислі яблука. Їх перед цим чистять та натирають на тертці.

Як зробити огірки хрусткими та смачними - простий трюк, який ви повинні спробувати

неділя, 20 липень 2025, 12:12

Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...

Це може здивувати! Три продукти, які не слід зберігати в холодильнику влітку

неділя, 20 липень 2025, 11:10

Багато хто з нас звик ставити будь-які продукти до холодильника, щоб зберегти їх свіжими в літню спеку. Проте, за словами британських фахівців, це може бути помилкою. Деякі продукти, які ми часто тримаємо у холоді, насправді втрачають свої смакові якос...