Простий трюк очистить кран від вапняного нальоту - потрібен один інгредієнт

Вапняний накип може бути непривабливим і його дуже важко видалити, особливо навколо кранів і раковин. На щастя, є простий спосіб вирішити цю проблему, й навіть не доведеться терти і шкребти відкладення. Та й засіб, який вам потрібний, легко знайдеться в будинку, передають Патріоти України.

Про лайфхак з видалення вапняного нальоту з кранів і змішувачів пише видання Express. Оцет, як відомо, один із найефективніших способів видалення вапняного нальоту у ванній, допоможе він досягти чистоти й у випадку з кранами. Треба лише провернути нехитрий трюк.

Для цього лайфхака вам знадобиться оцет, тканинна ганчірка та ємність із водою. Додайте оцет у миску з водою, опустіть тканину, оберніть нею кран і залиште на 30 хвилин. Після цього зніміть ганчірку та протріть забруднену ділянку: плями легко зійдуться навіть без відтирання.

Весь секрет у тому, що оцет — відмінний натуральний розчин для чищення завдяки його кислотному складу, який відмінно розчиняє стійкі плями вапняного нальоту. Лайфхак із очищення крана за допомогою оцту перевірив користувач @cleanfreakpro у TikTok. Відео показує, як легко та швидко працює трюк: плями від накипу зійшли з крана, ніби їх там ніколи й не було.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...