Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України.
Завжди заливайте картоплю холодною водою, а не гарячою.
П'єр пояснює: якщо почати з гарячої води, зовні на шматках утвориться "кірочка", через яку картопля готується нерівномірно — всередині залишатиметься сирою, а зовні вже буде розвареною.
«Можна додати стільки масла, скільки хочеться. Пюре має бути густим, кремовим і шовковистим», — радить Коффман.
Таке пюре стане зіркою вашого столу — просте, але з вишуканим смаком.
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...